Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuwe generatie maaltijden

Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geijkte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.


Allergieën

Iedere (chef-)kok of horecaondernemer herkent het: er stapt (onaangekondigd) iemand binnen met een allergie voor gluten. Of de keuken is in rep en roer omdat er iets creatiefs bedacht moet worden voor die veganist die meekomt met de partij die u aangenomen hebt.
Koken buiten de kaart om: hartstikke leuk en creatief, maar over het algemeen ook een stuk duurder dan de gerechten die u uitgecalculeerd op uw menukaart heeft staan. En als u toevallig geen creatieve kok ter beschikking heeft, dan wordt het al helemaal lastig.

Kindermenu

Bent u op zoek naar iets anders voor op uw kindermenu dan de ongezonde frietjes met een snack? Zet dan een keer pasta op uw menu. U maakt er veel ouders én kinderen blij mee. Geef de kinderen wat bakjes bij met bijv. snoeptomaatjes, komkommers en kaas zodat zij de pasta zelf kunnen versieren.

Overwerkmaaltijden... of voor thuis

De maaltijden kunnen ook prima gepresenteerd worden in een vendingmachine of in een vitrine, bijvoorbeeld als overwerkmaaltijd. En tot slot zijn de maaltijden natuurlijk ook thuis handig, als er gesport of gewerkt moet worden als beter alternatief voor bijvoorbeeld een pizza.




De maaltijden

  • De gerechten zijn verpakt in een duurzame aluminium schaal, die geschikt is voor opwarmen in de magnetron en oven.
  • De verpakkingen hebben een strakke folie en behouden in deze verpakking hun verse uiterlijk en frisse kleur.
  • Er zijn 13 verschillende producten, en er is ruimte voor aanvulling en een menucyclus / seizoenskalender.
  • Te koop bij o.a. Hanos
  • Geen rare toevoegingen of conserveringsmiddelen. We zijn trots op de ingrediënten die we gebruiken. Daarom staan deze op de bovenkant van de verpakking als afbeelding en staat de declaratie van het gerecht niet aan de onderzijde, maar aan de zijkant.

Het asortiment

Hollands
Hachee met rode kool, appeltjes en aardappelpuree 2* Beter Leven rundvlees
Wortelstamppot met piccalilly Vegetarisch | Glutenvrij
Hollandse ovenschotel - groentengratin Vegetarisch | met 200g groenten
Boerenkoolstamppot met Wroeters rookworst 3* Beter Leven, rookworst van het Wroeters buitenvarken
Zuurkoolstamppot met Wroeters rookworst Rookworst van het Wroeters buitenvarken
   
Aziatisch  
Ajam Pangang met bami goreng 1* Beter leven kipdijvlees
Babi ketjap met nasi goreng 1* Beter leven varkensvlees
Indonesisch gestoofd rundvlees met sajoer boontjes 3* Beter leven rundvlees
Chicken curry met witte rijst 1* Beter leven kipdijvlees
Kip saté met nasi goreng 1* Beter leven kipdijvlees
Tikka masala met gele basmatirijst en wortel 1* Beter leven kipdijvlees
   
Italiaans  
Penne carbonara Livar spek | geschikt voor kinderen
Pasta salmone ASC – zalm | geschikt voor kinderen
Pasta Bolognese 2* Beter leven rundvlees | geschikt voor kinderen | 200g groenten
Pasta Mascarpone Vegetarisch
   
Werelds   
Kip Mediterraans 1* Beter leven kipdijvlees | Glutenvrij
Couscous Maroccan Vegan | met 324 gram groenten
Quinoa met Thaise kokoscurry Vegan | Glutenvrij | 220g groenten
Parelcouscous met tomaat-auberginesaus Vegan


Proberen?

Vraag dan een proefverpakking aan via onze verkoop binnendienst: 0416-375933.

 

KoKreatie: 't Zusje Restaurants
Voor een aantal grote klanten maken wij -in kokreatie- speciale gerechten. De receptuur ontwikkelen we dan samen met de klant, die bestelt per charge. Eén van deze klanten waar we mee samenwerken is 't Zusje restaurants: een succesformule uit het Zuiden die geheid heel Nederland gaat veroveren.
Neem een kijkje in de keuken van 't Zusje

Sneak Preview!
Op onze afdeling productontwikkeling vind je een fooddesigner, een voedingsmiddelentechnoloog en een kok met een schat aan culinaire kennis. Samen maken zij de mooiste gerechten. Voor onze nieuwe kaart (per 1-10) hebben we ze weer mooie, nieuwe gerechten voor u inpetto. Eéntje daarvan willen we vast verklappen... De Pulled Beef!! 
Lees verder

Nóg meer duurzaam vlees
Een groot aantal gerechten is onlangs verbeterd. Dit omdat we met nóg duurzamer willen koken. Zo maken we de bolognesesaus – ons grootste product - voortaan met 1* Beter Leven vlees. Dus naast de saus zelf, zijn nu ook onze macaroni en spaghetti bolognese helemaal top. 
 
Lees verder

Nieuw recept!
De Thaise kokossoep met kip hebben we al een tijdje in ons assortiment. Toch vonden we dat hij nog beter kon. Daarom hebben we het recept aangepast. Het resultaat is een nóg lekkerdere, zomerse soep, die smaakt naar vakantie!
Lees verder

Klant in beeld: ECT
Bij Johan Zweeren, werkzaam bij ECT, schijnt de zon altijd in de keuken. We worden er gastvrij en warm onthaald. Johan is keukencoach voor 'Onze Keuken' van Albron. Hij werkt al zo'n 15 jaar met Henri in zijn keuken. Hij is fan!
Lees verder