Menu
Contact met Henri

Nieuws

Uitgekookt gecalculeerd

Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt. 


Op kokvoordechef.nl vind je een voorbeeld menukaart: dit had jouw kaart kunnen zijn..? Je herkent vast wel iets.
Een aantal gerechten heeft onze chef en accountmanager Hans de Kruijf vast uitgecalculeerd voor je:

Mexicaanse pompoensoep
Makreel met beurre blanc
Salade gegrilde groenten en halloumi
Bavette met rode wijnsaus en zoete aardappelpuree

En... bij ons staat de goede smaak altijd op nummer 1. We zijn niet voor niks dé marktleider in culinair gemak. Je proeft deze op onze stand op de Horecava. Kom dus gerust proeven!


En vind je dit een handige excelsheet? Hans vind het prima als je die wilt hebben als het je helpt met je calculaties. Hier open je een blanco versie. 


Kijk, klik en ontdek wat convenience kan betekenen voor jouw kaart.
Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder

Fricassée van Kemper maïskip
Een klassiek gerecht waar we met recht trots op zijn. Een romige fricassée van langzaam gegaarde vrije uitloop maïs-scharrelkip van Herman Kemper. Met champignons en shii-take van de Drunense duinboeren.
Lees verder

Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas
Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.
Lees verder

Nieuw! Oosterse gerechten

Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.

Lees verder

Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.
 
Lees verder