Nieuws

Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Meld je direct aan, want de inschrijving wordt a.s. vrijdag gesloten. Inspiratie nodig? Kijk hieronder of klik hier voor nog meer vega recepten. Meer info en aanmelden voor de vega restaurant week - voor 14 februari: www.devegetarischerestaura
CLASSIC CARROTDOG

Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker. Hier het recept voor de classic carrotdog:
INGREDIËNTEN
(voor 1 persoon):
Bospeen (knakwortel)
Hotdogbroodje
BBQ saus (Henri)
Zuurkool
Gebakken uitjes
Cress
Bospeen (knakwortel)
Hotdogbroodje
BBQ saus (Henri)
Zuurkool
Gebakken uitjes
Cress
BEREIDINGSWIJZE
Eerst gaat u aan de slag met de basis:
- Begin met de bospeen 'knakwortel'; schillen, blancheren, grillen en roken. Er bestaat ook een convenience variant gerookte en gegaarde bospeen van de leuke start-up Knakwortel, te koop bij o.a. Sligro en Hanos.
- Het hotdogbroodje klaarmaken; open snijden en kort grillen.
- Doe de BBQ saus naar wens in een sausdispenser of knijpfles.
Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder