Nieuws

Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
GROOTVERPAKKINGEN
Vanwege de sluiting van de horeca hebben wij besloten ons assortiment Horeca grootverpakkingen te versmallen. Dit betekent dat we niet bijproduceren, waar we dat normaal altijd wel doen. Voorlopig hebben wij echter nog vrijwel alles op voorraad. Mochten we uw keus onverhoopt toch niet op voorraad hebben, dan nemen wij contact op met u of uw groothandel voor een alternatief.
SERVICE AAN ZORGINSTELLINGEN
Mocht u willen bestellen voor een zorginstelling, of andere klanten die producten van ons als onderdeel van een menucyclus bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met uw accountmanager Hans de Kruijf (06-51109984) of Rene de Lange (06-53811296). Dan kijken we samen wat uw mogelijkheden zijn.
UITZONDERING
Een aantal producten blijven altijd op voorraad. Deze zijn dus altijd te bestellen. U vindt deze producten terug in onderstaand overzicht.
30045
|
Saus filet Americain
|
Emmer 5 kg
|
30047
|
Italiaanse saus
|
Emmer 5 kg
|
30048
|
Stroganoffsaus
|
Emmer 5 kg
|
30049
|
Pulpe d'echalotte
|
Emmer 3 kg
|
30050
|
Rode pulpe d'echalotte
|
Bak 1,5 kg
|
30172
|
Pasta roomsaus met zalm
|
Bak 900 g
|
30492
|
Champignonroomsaus
|
Krat 6x225 g
|
30493
|
Peperroomsaus
|
Krat 6x225 g
|
30494
|
Stroganoffsaus
|
Krat 6x225 g
|
30574
|
Pastasaus met aubergine
|
Bak 900 g
|
30741
|
Vegan bolognesesaus met Pulled Oats
|
bak 900 gr
|
40001
|
Kip in kerriesaus BLk
|
Bak 1,5 kg
|
40018
|
Thaise rode curry BLk
|
Bak 1,5 kg
|
40036
|
Babi pangang BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40050
|
Kip in satésaus BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40090
|
Nasi goreng BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40091
|
Bami goreng met kip BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40092
|
Witte rijst
|
Bak 2,5 kg
|
40094
|
Couscous
|
Bak 2 kg
|
40097
|
Macaroni bolognese BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40196
|
Ajam pangang BLk
|
Bak 1,5 kg
|
40197
|
Basmatirijst
|
Bak 1,8 kg
|
40283
|
Hachee BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40296
|
Babi ketjap BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40629
|
Biologische quinoa met groenten
|
Bak 1 kg
|
40759
|
Penne rigate naturel
|
Bak 1,5 kg
|
40760
|
Spaghetti naturel
|
Bak 1,5 kg
|
40761
|
Tagliatelle naturel
|
Bak 1,5 kg
|
40819
|
Thaise kokos curry
|
bak 1,4 kg
|
40940
|
Indiase Vegan Korma met Pulled Oats
|
Bak 900 g
|
40941
|
Daging rendang BLk
|
bak 1,5kg
|
RETAILPRODUCTEN
We merken dat deze maaltijden en soepen nog besteld worden als afhaal- of bezorgmaaltijden. Al deze retailproducten blijven dan ook voorradig. U vindt de beschikbare portieverpakkingen soepen, sauzen en maaltijden in de prijslijst onder Portieverpakkingen.
Onze leverancier: Eco Fields
Op een nieuwe manier stad en platteland dichter bij elkaar brengen. De smaak van wat de natuur te bieden heeft, met eerlijke producten. Met een duurzame bedrijfsvoering die respect heeft voor dier en milieu - dat is in het kort waar Eco Fields voor staat. En Henri ook!
Stroganoffsaus gedemonteerd
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Voor deze foto is Gianfranco geïnspireerd door onze stragnoffsaus. Hij demonteerde de saus tot de ingrediënten, en componeerde er een gerecht van met Eco Fields kalfsvlees.
Verantwoord Lekker van Henri
Omdat het beter is voor het milieu. Om dieren een beter leven te geven. Of omdat uw gast precies wil weten hij eet. Redenen genoeg om te kiezen voor duurzaam.
Henri koos voor supervers, verantwoord lekker vlees om er met veel toewijding, heerlijke gerechten van te maken: 900 grams verpakkingen met vlees van Eco Fields, Kemper en Livar.
Lees verder Henri koos voor supervers, verantwoord lekker vlees om er met veel toewijding, heerlijke gerechten van te maken: 900 grams verpakkingen met vlees van Eco Fields, Kemper en Livar.
De nieuwe kalfsragout
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd. En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Lees verder Juli: een zomers gerecht in Michelin style
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Of twee, zoals deze keer voor de maand juli: de tagliatelle naturel en de quattro formaggisaus.
Lees verder