Nieuws

Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
GROOTVERPAKKINGEN
Vanwege de sluiting van de horeca hebben wij besloten ons assortiment Horeca grootverpakkingen te versmallen. Dit betekent dat we niet bijproduceren, waar we dat normaal altijd wel doen. Voorlopig hebben wij echter nog vrijwel alles op voorraad. Mochten we uw keus onverhoopt toch niet op voorraad hebben, dan nemen wij contact op met u of uw groothandel voor een alternatief.
SERVICE AAN ZORGINSTELLINGEN
Mocht u willen bestellen voor een zorginstelling, of andere klanten die producten van ons als onderdeel van een menucyclus bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met uw accountmanager Hans de Kruijf (06-51109984) of Rene de Lange (06-53811296). Dan kijken we samen wat uw mogelijkheden zijn.
UITZONDERING
Een aantal producten blijven altijd op voorraad. Deze zijn dus altijd te bestellen. U vindt deze producten terug in onderstaand overzicht.
30045
|
Saus filet Americain
|
Emmer 5 kg
|
30047
|
Italiaanse saus
|
Emmer 5 kg
|
30048
|
Stroganoffsaus
|
Emmer 5 kg
|
30049
|
Pulpe d'echalotte
|
Emmer 3 kg
|
30050
|
Rode pulpe d'echalotte
|
Bak 1,5 kg
|
30172
|
Pasta roomsaus met zalm
|
Bak 900 g
|
30492
|
Champignonroomsaus
|
Krat 6x225 g
|
30493
|
Peperroomsaus
|
Krat 6x225 g
|
30494
|
Stroganoffsaus
|
Krat 6x225 g
|
30574
|
Pastasaus met aubergine
|
Bak 900 g
|
30741
|
Vegan bolognesesaus met Pulled Oats
|
bak 900 gr
|
40001
|
Kip in kerriesaus BLk
|
Bak 1,5 kg
|
40018
|
Thaise rode curry BLk
|
Bak 1,5 kg
|
40036
|
Babi pangang BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40050
|
Kip in satésaus BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40090
|
Nasi goreng BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40091
|
Bami goreng met kip BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40092
|
Witte rijst
|
Bak 2,5 kg
|
40094
|
Couscous
|
Bak 2 kg
|
40097
|
Macaroni bolognese BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40196
|
Ajam pangang BLk
|
Bak 1,5 kg
|
40197
|
Basmatirijst
|
Bak 1,8 kg
|
40283
|
Hachee BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40296
|
Babi ketjap BLk
|
Bak 2,5 kg
|
40629
|
Biologische quinoa met groenten
|
Bak 1 kg
|
40759
|
Penne rigate naturel
|
Bak 1,5 kg
|
40760
|
Spaghetti naturel
|
Bak 1,5 kg
|
40761
|
Tagliatelle naturel
|
Bak 1,5 kg
|
40819
|
Thaise kokos curry
|
bak 1,4 kg
|
40940
|
Indiase Vegan Korma met Pulled Oats
|
Bak 900 g
|
40941
|
Daging rendang BLk
|
bak 1,5kg
|
RETAILPRODUCTEN
We merken dat deze maaltijden en soepen nog besteld worden als afhaal- of bezorgmaaltijden. Al deze retailproducten blijven dan ook voorradig. U vindt de beschikbare portieverpakkingen soepen, sauzen en maaltijden in de prijslijst onder Portieverpakkingen.
Kalfsragout met Eco Fields biologisch kalfsvlees
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Deli XL Pastasausactie!
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een romige carbonarasaus of paddenstoelensaus, boordevol verse champignons en paddestoelen? Of probeer de quattro formaggi eens, met Gouda, Danish blue, mascarpone en grana padano. Met deze culinaire topsauzen kunt u alle kanten op!
Henri introduceert Ultraverse maaltijden op de Zorgtotaal
Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt en dat proef je!
Nieuw: rode wijnsaus
Vele, vele verzoeken ontvingen we. Of we een goede, verse rode wijnsaus wilden maken. Onze Mark Beniers ging aan de slag met accountmanager René de Lange en zij kwamen tot een prachtige, krachtige rode wijnsaus.
2013: een jaar om aan te pakken!
We zouden het bijna vergeten: de beste wensen voor u en uw bedrijf! Dat we dit jaar samen weer mooie dingen mogen beleven, op naar een goede omzet voor u en vele tevreden gasten. Wij hebben wat creatieve tips voor u hoe u deze kunt bereiken.