Menu
Contact met Henri

Nieuws

Onze voorraad

De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.


GROOTVERPAKKINGEN

Vanwege de sluiting van de horeca hebben wij besloten ons assortiment Horeca grootverpakkingen te versmallen. Dit betekent dat we niet bijproduceren, waar we dat normaal altijd wel doen. Voorlopig hebben wij echter nog vrijwel alles op voorraad. Mochten we uw keus onverhoopt toch niet op voorraad hebben, dan nemen wij contact op met u of uw groothandel voor een alternatief.
 

SERVICE AAN ZORGINSTELLINGEN

Mocht u willen bestellen voor een zorginstelling, of andere klanten die producten van ons als onderdeel van een menucyclus bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met uw accountmanager Hans de Kruijf (06-51109984) of Rene de Lange (06-53811296). Dan kijken we samen wat uw mogelijkheden zijn.

 

UITZONDERING

Een aantal producten blijven altijd op voorraad. Deze zijn dus altijd te bestellen. U vindt deze producten terug in onderstaand overzicht.

 

30045
Saus filet Americain              
Emmer 5 kg    
30047
Italiaanse saus                   
Emmer 5 kg    
30048
Stroganoffsaus                     
Emmer 5 kg    
30049
Pulpe d'echalotte                 
Emmer 3 kg    
30050
Rode pulpe d'echalotte            
Bak 1,5 kg    
30172
Pasta roomsaus met zalm
Bak 900 g     
30492
Champignonroomsaus                
Krat 6x225 g  
30493
Peperroomsaus                     
Krat 6x225 g  
30494
Stroganoffsaus                    
Krat 6x225 g  
30574
Pastasaus met aubergine           
Bak 900 g     
30741
Vegan bolognesesaus met Pulled Oats
bak 900 gr    
40001
Kip in kerriesaus BLk             
Bak 1,5 kg    
40018
Thaise rode curry BLk             
Bak 1,5 kg    
40036
Babi pangang BLk                  
Bak 2,5 kg    
40050
Kip in satésaus BLk               
Bak 2,5 kg    
40090
Nasi goreng BLk                    
Bak 2,5 kg    
40091
Bami goreng met kip BLk           
Bak 2,5 kg    
40092
Witte rijst                       
Bak 2,5 kg    
40094
Couscous                          
Bak 2 kg      
40097
Macaroni bolognese BLk            
Bak 2,5 kg    
40196
Ajam pangang BLk                  
Bak 1,5 kg    
40197
Basmatirijst                      
Bak 1,8 kg    
40283
Hachee BLk                        
Bak 2,5 kg    
40296
Babi ketjap BLk                   
Bak 2,5 kg    
40629
Biologische quinoa met groenten   
Bak 1 kg      
40759
Penne rigate  naturel                   
Bak 1,5 kg    
40760
Spaghetti  naturel                       
Bak 1,5 kg    
40761
Tagliatelle naturel         
Bak 1,5 kg    
40819
Thaise kokos curry                 
bak 1,4 kg    
40940
Indiase Vegan Korma met Pulled Oats
Bak 900 g     
40941
Daging rendang BLk                
bak 1,5kg     
 

RETAILPRODUCTEN

We merken dat deze maaltijden en soepen nog besteld worden als afhaal- of bezorgmaaltijden. Al deze retailproducten blijven dan ook voorradig. U vindt de beschikbare portieverpakkingen soepen, sauzen en maaltijden in de prijslijst onder Portieverpakkingen.

 

Bami en nasi goreng - Nieuwe receptuur!

Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. En zo hebben de bami goreng én de nasi goreng onlangs een grote verbetering ondergaan.

Lees verder

Aan tafel!
In de keuken van Henri gebeurt zó veel dat we u er graag een kijkje gunnen. In “Aan Tafel” serveren we u daarom met veel plezier het laatste nieuws, opmer­kelijke trends en handige tips. Daarnaast nemen we u mee naar interessante klanten en leveranciers. De zesde editie is uit!!
 
Lees verder

Vier nieuwe dressings

De kans is groot dat u onze culinaire Carpaccio dressing al kent. Perfect op smaak en breed inzetbaar. Inmiddels zijn er vier nieuwe, al even aantrekkelijke dressings bij gekomen: de Pesto dressing, de Tai Soy dressing en de Basis dressing waarmee u echt alle kanten op kunt.

 

Lees verder

Nieuwe Petit Henri maaltijdcomponenten
Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen.
De nieuwste aanwinsten in ons Petit Henri assortiment van kant-en-klare maaltijdcomponenten: een beenhammetje in honing-tijmsaus, romige aardappelpuree en een fris zomerstamppotje.
Lees verder

Foodmiles

Hoeveel kilometer ligt er op je bord?

Inkopen doen we bij Henri het liefst in de buurt. Zo houden we onze ingrediënten vers, hebben we zicht op de kwaliteit, en zijn we zeker van een eerlijke beloning voor de leveranciers.

Lees verder