Nieuws

Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
OPSTARTASSORTIMENT
Vooral nu in deze opstartfase, ben je als horecaondernemer of (chef)kok op zoek naar een goede marge op je producten. Zet je juist je hardlopers op de kaart en draai je mogelijk in shifts. En blijf je daarnaast misschien ook bezig met afhalen en/of bezorging.Juist in deze tijd is het ideaal om convenience in te zetten. Zo ben je efficiënt bezig en zorg je voor een duidelijke, prima marge. Om je tijdens deze opstartfase te kunnen helpen met onze kant-en-klare producten, waar je zelf je eigen draai nog aan kan geven, hebben we een opstart-assortiment samengesteld. Dit is dus nog niet ons volledige assortiment, maar het deel waarvan wij denken dat we jullie in deze fase het meest kunnen helpen - en op deze manier zorgen we voor zo min mogelijk verspilling.
De lijst download je hier. Ook zie je op onze site onder assortiment bij elk product of het op voorraad is: in het filter rechts kan je ook gemakkelijk filtercombinaties maken om te zien wat er voorradig is.
Wil je producten bestellen die nu niet op de kaart staan? Of wil je een grote bestelling doen?
Lees dan hier wat je het best kunt doen.We hopen in de komende maanden het assortiment weer verder uit te breiden naar het complete aanbod. We kunnen daar op dit moment nog geen definitieve datum aan hangen - dit is volledig afhankelijk van de versoepeling van de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard houden we je op de hoogte.
Zoals vele horeca leveranciers hebben wij tijdelijk onze productie moeten verlagen. Veel van de producten die wij op voorraad hadden, zijn naar de voedselbanken gegaan of naar goede doelen - er is niks verspild. Denk aan donaties aan het Leger des Heils, Ronald Mc Donald Kinderfonds, maaltijden voor het intitiatief Dag van de Goede Zorg, etc.
Thaise curry: het verhaal van de adukiboon
De Thaise curry is mild van smaak. Het is een mix van soja- en aduki bonen, sperziebonen en diverse groenten, in een zachte kokossaus met citroengras, kurkuma, komijn en gember. Wat zit er in die curry? Aduki bonen... Wat zijn dat voor bonen?
Fipronil in ei
Een kleine update betreft fipronil in ei. De lijst is een stuk langer geworden, maar ook duidelijker omdat nu tot op stalniveau gekeken kan worden waar de besmetting zit.
Tot op heden hebben wij in ieder geval geen eieren of eiproducten met fipronil verwerkt. Mocht er nieuws zijn, dan houden we jullie uiteraard op de hoogte.
Lees verder Tot op heden hebben wij in ieder geval geen eieren of eiproducten met fipronil verwerkt. Mocht er nieuws zijn, dan houden we jullie uiteraard op de hoogte.
Soepen met Sterren
Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?
Lees verder NIEUW! HENRI & Vis
Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.
Ja! ik wil meer weten over de visgerechten van HENRI + een recept met de viscurry Bestel nu: de verse aspergesoep
Hij is er: de aspergesoep met verse asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Dat is op een steenworp van Henri vandaan. De soep heeft dus lage foodmiles. Maar hij is ook nog anti-verspilling... wist u dat?