Menu
Contact met Henri

Nieuws

Update Assortiment: 4-9-20

In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.

Update 4-9-20. Toegevoegd:
  • Tikka masala
  • Minestrone soep
  • Penne carbonara
De complete lijst download je hier


Update 15-6-20. Toegevoegd: 
  • Tomaten-groentesoep
  • Chili con carne 
  • Boeuf stroganoff 2.5 kg en 900 g
  • Goulash 2,5 kg en 900 g 
  • Boeuf bourguignon 900g 
  • Truffelmayo 
  • Vissoep
  • Provençaalse visschotel
  • Kerriesoep
  • Goulashsoep
  • Pastasaus arrabbiata
  • Coq au vin

Goulash Michelin Style
Dit keer staat de winterzachte goulash in de picture. Letterlijk. Voor de foto van de goulash liet sterrenchef Gianfranco Chiarini zich inspireren door het kleurrijke Hongarije. 
 
Weer mét making of-filmpje

Henri op de Horecava
U gaat naar de Horecava? Waarschijnlijk voor inspiratie. Ideeën opdoen, nieuwigheden proeven. Kom dan zéker naar onze stand in hal 11.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen. 
Lees verder

Inspiratie van chef Chiarini
Deze keer inspireren we u niet met één, maar met twee gerechten van de hand van sterrenchef Gianfranco Chiarini. Hij geeft een andere kijk op de uiensoep (zie foto) én een creatieve bereiding van de wildragout.
Lees verder

Glutenvrij winterbuffet
We willen u graag inspireren met een hartverwarmend winterbuffet, dat helemaal bestaat uit glutenvrije gerechten. Zo kan iedereen genieten van onze stevige wintergerechten!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Glutenvrije buffetten

Braziliaanse stoverij in Michelin Style
Het kan nog net, zo aan het einde van de zomer: dit vrolijke gerecht in het zonnetje. Sterrenchef Gianfranco Chiarini ging met onze Braziliaanse stoverij aan de slag. Niet voor niks is zijn uitspraak: “It’s about how you use your creativity to make it your own dish”.
Lees verder