Nieuws
Lente/zomerprijslijst per 29-3-21
Al jaren is begin april hét moment dat ons Zomermenu live gaat. Helaas is de horeca nog steeds gesloten en zijn wij nog altijd genoodzaakt ons assortiment enigszins in te krimpen. Het grootste deel van de producten is gewoon voorradig en deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Een klein aantal producten maken wij tot nader order alleen nog op bestelling.
Via het rechtermenu op de assortimentspagina filter je gemakkelijk op voorradige artikelen.
Download hier direct de nieuwe lente/zomerprijslijst.
Via het rechtermenu op de assortimentspagina filter je gemakkelijk op voorradige artikelen.
Download hier direct de nieuwe lente/zomerprijslijst.
Wat zijn de wijzigingen ten opzichte van het Winterassortiment?
- Voor alle winterproducten (stamppotten en wintersoepen) geldt: op=op.
- Weer op voorraad: de provencaalse visschotel
- Niet meer op voorraad, wel op bestelling: biologische tomatensoep
- Wij maken (vooralsnog) geen aspergesoep in grootverpakking (1:1, 1,5 kg) dit jaar. De bekers aspergesoep kant-en-klaar zijn wel uit voorraad leverbaar.
- Nieuw: pastasauzen per 300g (2 personen)
- Nieuw: Vinaigrette 900g en Citroendressing 500g
- Nieuw: lasagne vega en lasagne met Eco Fields gehakt (500g)
Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Fricassée van Kemper maïskip
Een klassiek gerecht waar we met recht trots op zijn. Een romige fricassée van langzaam gegaarde vrije uitloop maïs-scharrelkip van Herman Kemper. Met champignons en shii-take van de Drunense duinboeren.
Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas
Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.
Nieuw! Oosterse gerechten
Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.
Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.