Menu
Contact met Henri

Nieuws

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI

We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
 

Heb je nog nooit van Seitan en Bumi gehoord?

De vrienden Florian en Daan, twee enthousiaste outdoor sporters en natuurliefhebbers, misten plantaardige producten die zowel lekker, voedzaam als makkelijk te bereiden zijn. Daarom besloten ze het heft in eigen hand te nemen, met het plantaardige voedingsmerk BUMI als resultaat.
 

Het BUMI assortiment is:

100% plantaardig (vegan gecertificeerd)
Biologisch gecertificeerd
Eiwit- en vezelrijk
Sojavrij
 
BUMI betekent aarde in het Indonesisch. Het is een ode aan al het moois dat uit de bodem groeit. Onder het motto Mindful Foods wil BUMI, net als wij en dus samen met ons de aarde gezond houden. Hoe? Door voedzame én duurzame producten te ontwikkelen. Een positief verschil maken was nog nooit zo smakelijk. 
 

Seitan: een goed bewaard geheim

Seitan is een voedzame lekkernij op basis van tarwe en bomvol eiwitten. Het leent zich voor een breed scala aan gerechten door haar malse ‘vleesachtige’ structuur. Chinese Boeddhisten aten het 1000 jaar geleden al, maar in Europa is het relatief onbekend gebleven. Daar brengen wij graag verandering in! BUMI heeft de traditionele receptuur nóg lekkerder en voedzamer gemaakt en de seitan voorzien van een ‘pulled’ structuur waardoor het een super bite heeft. Super in onze vegan korma!

Deli XL Pastasausactie!
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een romige carbonarasaus of paddenstoelensaus, boordevol verse champignons en paddestoelen? Of probeer de quattro formaggi eens, met Gouda, Danish blue, mascarpone en grana padano. Met deze culinaire topsauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder

Henri introduceert Ultraverse maaltijden op de Zorgtotaal
Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt en dat proef je!
Lees verder

Nieuw: rode wijnsaus
Vele, vele verzoeken ontvingen we. Of we een goede, verse rode wijnsaus wilden maken. Onze Mark Beniers ging aan de slag met accountmanager René de Lange en zij kwamen tot een prachtige, krachtige rode wijnsaus.
Lees verder

2013: een jaar om aan te pakken!
We zouden het bijna vergeten: de beste wensen voor u en uw bedrijf! Dat we dit jaar samen weer mooie dingen mogen beleven, op naar een goede omzet voor u en vele tevreden gasten. Wij hebben wat creatieve tips voor u hoe u deze kunt bereiken.
Lees verder

Glutenvrij winterbuffet
Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
 
Lees verder