Nieuws

'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen. Samen met ‘Stichting La Kantina’ willen we een gezonde generatie creëren!
Super Soep
De nieuwe super soepen bevorderen je groenten-intake per dag: de soepen zijn namelijk rijk aan groenten & peulvruchten. Waarvan minimaal 30% van de soep bestaat uit reststromen groenten, dat zijn groenten die overgebleven zijn van telers en anders verspild zouden worden. De soepen worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zijn daarbij ook plantbased en dus ook vegan.
Bij onze soepen is convenience erg belangrijk! De soepen zijn kant en klaar en hoeven dus alleen nog worden opgewarmd. Dit zorgt voor ultiem gebruiksgemak en... de soepen zijn natuurlijk SUPER lekker.

Bij onze soepen is convenience erg belangrijk! De soepen zijn kant en klaar en hoeven dus alleen nog worden opgewarmd. Dit zorgt voor ultiem gebruiksgemak en... de soepen zijn natuurlijk SUPER lekker.

Assortiment
Tomatensoep Frisse tomatensoep, een allemansvriend. Gemaakt van geredde tomaatjes die overgebleven zijn bij telers en anders verspild zouden worden, maar nog heerlijk zijn voor deze soep.
Courgettesoep Romige courgettesoep. Met een heerlijk kopje van deze soep ben je goed op weg met je groenten-intake.
Dwars door de tuin Voor deze groentesoep gaan we dwars door de tuin en gebruiken we diverse groenten. De basis bestaat uit broccoli stelen, die overgebleven zijn, maar nog heerlijk voor de soep.
Paddenstoelensoep Romige paddenstoelensoep met reststromen van oesterzwamvoetjes en koningszwammen. Aangevuld met verse champignons.
Rode linzen op Indiase wijze Geurige soep op Indiase wijze met linzen en groenten.
Coming soon...
Rode paprikasoep Heerlijke variant op paprikasoep, gekruid op Mexicaanse wijze. Op basis van paprika’s - die overgebleven zijn bij telers en anders verspild zouden worden, maar nog heerlijk zijn voor de soep.
Gele currysoep Romige currysoep op basis van broccoli stelen, knolselderij en bleekselderij en gekruid met o.a. gember en citroengras.
Wortel-zoete-aardappelsoep Gebonden en gepureerde soep op basis van reststromen wortel en zoete aardappel.
Onze leverancier: Eco Fields
Op een nieuwe manier stad en platteland dichter bij elkaar brengen. De smaak van wat de natuur te bieden heeft, met eerlijke producten. Met een duurzame bedrijfsvoering die respect heeft voor dier en milieu - dat is in het kort waar Eco Fields voor staat. En Henri ook!
Stroganoffsaus gedemonteerd
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Voor deze foto is Gianfranco geïnspireerd door onze stragnoffsaus. Hij demonteerde de saus tot de ingrediënten, en componeerde er een gerecht van met Eco Fields kalfsvlees.
Verantwoord Lekker van Henri
Omdat het beter is voor het milieu. Om dieren een beter leven te geven. Of omdat uw gast precies wil weten hij eet. Redenen genoeg om te kiezen voor duurzaam.
Henri koos voor supervers, verantwoord lekker vlees om er met veel toewijding, heerlijke gerechten van te maken: 900 grams verpakkingen met vlees van Eco Fields, Kemper en Livar.
Lees verder Henri koos voor supervers, verantwoord lekker vlees om er met veel toewijding, heerlijke gerechten van te maken: 900 grams verpakkingen met vlees van Eco Fields, Kemper en Livar.
De nieuwe kalfsragout
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd. En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Lees verder Juli: een zomers gerecht in Michelin style
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Of twee, zoals deze keer voor de maand juli: de tagliatelle naturel en de quattro formaggisaus.
Lees verder