Menu
Contact met Henri

Nieuws

Stijlvol genieten van een klassieke Kerst

Uw Kerstdiner wordt gegarandeerd een succes met de menusuggesties van Henri. Onze Cuisine Classique bijvoorbeeld biedt u een royale keus aan fraaie, verfijnde en rijke gerechten van beproefde kwaliteit. Een klassieker word je tenslotte niet zo maar.
Tilapia in kreeftensaus
Op een bedje van roseval aardappelen en haricots verts en met een ­julienne van frisse groenten.
 
Voor 4 personen:
Henri tilapiafilet in kreeftensaus - 4 porties à 300 gram, Prei - 1 stuk, Wortel - 2 stuks, Haricots verts - 200 gram, Roseval aardappelen - 500 gram, Bieslook en Rozemarijn - Van elk een bosje, Tijm - Paar blaadjes, Zeezout en peper - Paar malen met de molen
  
Was de aardappelen en snijd ze (met schil) in partjes. Maal er wat peper en zout over en meng met rozemarijn (alleen de naaldjes) en de tijm. Verdeel de aardappelen over een ovenplaat en bak ze in 25 minuten gaar op 200°C. Regenereer ondertussen de tilapia en kook de haricots beetgaar. Maak een zeer fijne julienne van de prei en de wortel. Leg op ieder bord enkele aardappelpartjes met, in een stervorm, enkele ­haricots. Plaats de tilapia hier op en schenk er kreeftensaus over. Maak het geheel af met luchtige plukjes julienne en bieslook.
Open het aspergeseizoen met Henri
U kent hem wellicht al: onze aspergesoep met verse Brabantse asperges. En we hebben onze uiterste best gedaan om deze vóór Pasen al voor u bestelbaar te maken. Die kunt u zó op de kaart zetten. Ook mooi op uw aspergekaart: asperges met de culinaire hollandaisesaus van Henri. Kent u deze heerlijke producten nog niet van ons? Vraag dan gratis een monsterverpakking aan.
Lees verder

Slow food: boeuf stroganoff, bourguignon
Al jaren maken we een fantashtische boeuf stroganoff, boeuf bourguignon en goulash, door iedereen gewaardeerd. Toch heeft dat ons niet belet deze gerechten nog verder te verbeteren. Nu garen we het vlees namelijk op nog maar 70 graden. Gedurende de hele nacht! Het resultaat is nóg malser vlees, met een rijke, volle smaak. Slow food ten top!
Lees verder

Kemper Kip als beste uit de test

De Consumentenbond heeft verschillende (consumenten) kipfilets getest op versheid, aanwezigheid van de bacteriën ESBL en campylobacter en tot slot het dierenwelzijn. De Bio+ kip, oftewel de kip van Kemper, kwam als beste uit de bus! Een mooi bewijs dat de goede zorg voor het dier ook echt een beter product oplevert.

Lees verder

Snertweer?

Eindelijk écht winter! Schaatsen onderbinden en gáán! En wat is er lekkerder in de koek & zopie dan opwarmen met een stevige kom erwtensoep met Livar spek? Dus verwen uw gasten (of ze nu schaatsen of niet) met een lekkere bak snert. (En check onze koek & zopie actie!)

Lees verder

Proost met Henri op het nieuwe jaar!

Met een Soup Rocks! soepcocktail tijdens de Horecava.

Met soep kunt u alle kanten op. Het is lekker als tussendoortje of bij de lunch. Of goedgevuld als maaltijdsoep. En wij hebben daar nóg een idee aan toegevoegd: De Soepcocktail!

Lees verder