Nieuws

Stijlvol genieten van een klassieke Kerst
Henri tilapiafilet in kreeftensaus - 4 porties à 300 gram, Prei - 1 stuk, Wortel - 2 stuks, Haricots verts - 200 gram, Roseval aardappelen - 500 gram, Bieslook en Rozemarijn - Van elk een bosje, Tijm - Paar blaadjes, Zeezout en peper - Paar malen met de molen
Was de aardappelen en snijd ze (met schil) in partjes. Maal er wat peper en zout over en meng met rozemarijn (alleen de naaldjes) en de tijm. Verdeel de aardappelen over een ovenplaat en bak ze in 25 minuten gaar op 200°C. Regenereer ondertussen de tilapia en kook de haricots beetgaar. Maak een zeer fijne julienne van de prei en de wortel. Leg op ieder bord enkele aardappelpartjes met, in een stervorm, enkele haricots. Plaats de tilapia hier op en schenk er kreeftensaus over. Maak het geheel af met luchtige plukjes julienne en bieslook.
Nieuw en vanaf nu verkrijgbaar: de nieuwe Thaise kokossoep met kip. In Thailand bekend als tom kha kai: een lichtpittige kokossoep met o.a. shii-take, koriander en citroenblad.
Dit veelzijdige gerecht presenteerden we op de horecava. Met dit gerecht van lekker veel gehakt, Mexicaanse kruiden en verse groenten kunt u echt alle kanten op.
Een mooi initiatief van onze klant AC (Autogrill). Zij organiseerden een Kerstdiner voor 150 minderbedeelden van Amsterdam. Daar hielpen we graag aan mee: Henri sponsorde een deel van het diner.
Leuk nieuws van onze klant GRO Holland. TerraBites, de gezonde kroket van duurzame oesterzwammen van GRO Holland is genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2012. Hiermee sleept GRO voor het tweede achtereenvolgende jaar een nominatie in de wacht!