Menu
Contact met Henri

Nieuws

Glutenvrij winterbuffet

Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
 
Dit buffet, en nog twee andere glutenvrije buffetten, vindt u terug op onze gratis buffetcd. Met daarop nog eens 16 themabuffetten. Hiermee calculeert u gemakkelijk uw buffetten. Klik hier en vraag hem aan!
 
Het aantal mensen, bij wie coeliakie (glutenintolerantie) wordt vastgesteld neemt sterk toe. Naar schatting hebben in Nederland zo'n 160.000 mensen coeliakie. De meeste van hen weten nog niet dat ze coeliakie hebben. Volgens de Nederlandse Vereniging Coeliakie zal de vraag naar glutenvrije maaltijden in de horeca naar verwachting de komende jaren fors toenemen.

Het glutenvrije dieet komt heel precies. Want eet iemand met coeliakie gluten, al is het maar een heel klein beetje, dan beschadigt de dunne darm onmiddelijk.
Dat betekent oppassen in de keuken! Niet alleen oppassen met ingrediënten, maar ook met de manier van werken. 
HENRI neemt u veel werk en risico uit handen. Maar liefst 67 gerechten uit ons assortiment zijn glutenvrij.

Speciaal voor de koudere maanden hebben wij een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld:

Soepen:
Biologische boerengroentesoep
Erwtensoep met Livar vlees

Hoofdgerechten:
Boerenkoolstamppot met Livar spek
Zuurkoolstamppot
Witte rijst
Coq au vin
Visstoofschotel

Erbij:
Frisse salade met Henri carpacciodressing

De bruto-inkoopprijs van dit buffet kost u slechts ca. € 4,80 p.p.
 
 
Interview met Ad van Olphen
Ad van Olphen is geïntervieuwd door ABN Amro, in het kader van de Insights in AGF, die ABN met haar klanten deelt. Ad vertelt over De Geluksfabriek, #Duurzaamheid in de #keten en het belang van het verhaal achter het product. Lees hier het artikel.
Lees verder

Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
Lees verder

Vacatures
We hebben volop vacatures! Check ze hier!
Lees verder

De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder

Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder