Menu
Contact met Henri

Nieuws

Glutenvrij winterbuffet

Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
 
Dit buffet, en nog twee andere glutenvrije buffetten, vindt u terug op onze gratis buffetcd. Met daarop nog eens 16 themabuffetten. Hiermee calculeert u gemakkelijk uw buffetten. Klik hier en vraag hem aan!
 
Het aantal mensen, bij wie coeliakie (glutenintolerantie) wordt vastgesteld neemt sterk toe. Naar schatting hebben in Nederland zo'n 160.000 mensen coeliakie. De meeste van hen weten nog niet dat ze coeliakie hebben. Volgens de Nederlandse Vereniging Coeliakie zal de vraag naar glutenvrije maaltijden in de horeca naar verwachting de komende jaren fors toenemen.

Het glutenvrije dieet komt heel precies. Want eet iemand met coeliakie gluten, al is het maar een heel klein beetje, dan beschadigt de dunne darm onmiddelijk.
Dat betekent oppassen in de keuken! Niet alleen oppassen met ingrediënten, maar ook met de manier van werken. 
HENRI neemt u veel werk en risico uit handen. Maar liefst 67 gerechten uit ons assortiment zijn glutenvrij.

Speciaal voor de koudere maanden hebben wij een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld:

Soepen:
Biologische boerengroentesoep
Erwtensoep met Livar vlees

Hoofdgerechten:
Boerenkoolstamppot met Livar spek
Zuurkoolstamppot
Witte rijst
Coq au vin
Visstoofschotel

Erbij:
Frisse salade met Henri carpacciodressing

De bruto-inkoopprijs van dit buffet kost u slechts ca. € 4,80 p.p.
 
 
STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder

Horecava introductie: Oesterzwamsoep
Henri introduceert op de HORECAVA: oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, duurzaam gekweekt op koffiedik. Van de voetjes, die anders weggegooid worden, maakt Henri een concentraat. Dit geeft een natuurlijke smaakboost. Kom proeven! En help Henri het recept te perfectioneren. Je vind HENRI in de nieuwe foodhal, hal 7, stand 459.
Kom naar de Horecava of bel voor een monster

Henri in Foodhal
De afgelopen jaren vond u ons altijd op de zelfde plek op de Horecava. Dit jaar staan we ergens anders: we zijn verhuisd! Henri staat nu in de Foodhal. Dat is hal 7. We staan achterin rechts van het midden, standnummer 459. We zien u graag daar!
Wat presenteren we op de horecava?

De lekkerste soep is No Waste
Henri is op zoek gegaan naar hoe je de állerlekkerste tomatensoep maakt. Puur natuur en vers bereid. Maar ook tegen een goede prijs. Daarom verdiepten we ons in de keten. De lekkerste, zoete tomaten, met een hoge Brixwaarde, zijn kerstomaatjes. De beste kweker is Looije uit Naaldwijk. Van hun overgebleven kerstomaten, die anders weggegooid zouden worden, maken we nu een soep. Zo steunt niet alleen Henri de strijd tegen verspilling - maar ook iedereen die de soep koopt. Henri voegde kruiden, verse groenten en trostomaten toe. Het werd het met recht de lekkerste tomatensoep die kant-en-klaar verkrijgbaar is. Proef hem op de Horecava!
Lees verder

Kerstmenu 2016
We hebben een suggestie voor een Kerstmenu gemaakt. De basis van de Kerstgerechten zijn onze kant-en-klare soepen en maaltijden. Met een paar kleine handelingen maakt u er een verrassend Kerstmenu van, waarmee u uw gast kunt verwennen. Ideaal voor catering, een grote partij of bijvoorbeeld voor een personeelsdiner. Maar ook handig in de zorg voor een Kerstdiner van bewoners en hun familie, of andere gasten.
Lees verder