Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields

Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet. We vroegen de Italiaanse sterrenchef Gianfranco Chiarini zich eens uit te leven met onze koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Een feest voor hem: “I love to work with these lovely fresh, pure food by Henri. I think Henri has the best convenience in Europe.”

Hij vervolgt: “It’s about how you use your creativity to make it your own dish”. We maakten een kalender, 12 gerechten staan in het teken van de seizoenen. En die delen we graag! Er komt elke maand een gerecht van Gianfranco in onze e-mailing 'Deksels Nieuws'.
Hier vast het eerste gerecht: de kalfsragout met Eco Fields kalfsvlees.

Gianfranco ging aan de slag met de kalfsragout, die hij 'uit elkaar haalde' voor de foto. Hij dacht na over de oorsprong van het Biologische kalfsvlees, en maakte een 'aarde' van paneermeel, pesto en olijfolie. Daarbij cre?erde hij gras van bieslook en atsina cress. Dit weerspiegelt de biologische boerderij van Eco Fields. Daarbij het klassieke pasteitje: vanwege de tradities en authenticiteit van Eco Fields.

Wellicht heeft u hem ook gezien op de ansichtkaart die we gestuurd hebben: het totaalbeeld is een mooie, zonnige weergave van onze vernieuwde kalfsragout met Eco Fields kalsvlees.

Glutenvrij winterbuffet
Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
 
Lees verder

Food Hospitality Business Awards
Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards 2012, een initiatief waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen producenten beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn daar één van!
Lees verder

Glutenvrij gemak
Waarschijnlijk hoort u het regelmatig: een gast vraagt naar een glutenvrij gerecht. Een crime in de keuken? Met onze producten hoeft dat helemaal niet! Henri biedt inmiddels namelijk al 67 glutenvrije, kant-en-klare producten.
Lees verder

Henri op de Food Inspiration Days
Aanstaande maandag is het weer zover: de food inspiration days. Ben je er geweest, dan weet je dat dit hét evenement van het jaar is. Wij hebben wat 'cool stuff' voor de bezoekende foodies in petto... wat dat is... blijft nog even geheim. Sterrenchef Gianfranco Chiarini heeft zich in ieder geval volledig uitgeleefd op ons concept. Wat dat concept is, dat gaan we dus niet verklappen.
Lees verder

Nieuwe gerechten deze herfst en winter!
Onze productontwikkeling heeft niet stilgezeten. Dat is mooi, want daardoor hebben we dit seizoen weer een aantal smakelijke nieuwe producten op het menu: de pompoensoep, Surinaamse roti, Marokkaanse kikkererwtensoep, rode wijnsaus en glutenvrije/vegetarische nasi.
Lees verder