Nieuws

Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields
Hij vervolgt: “It’s about how you use your creativity to make it your own dish”. We maakten een kalender, 12 gerechten staan in het teken van de seizoenen. En die delen we graag! Er komt elke maand een gerecht van Gianfranco in onze e-mailing 'Deksels Nieuws'.
Hier vast het eerste gerecht: de kalfsragout met Eco Fields kalfsvlees.
Gianfranco ging aan de slag met de kalfsragout, die hij 'uit elkaar haalde' voor de foto. Hij dacht na over de oorsprong van het Biologische kalfsvlees, en maakte een 'aarde' van paneermeel, pesto en olijfolie. Daarbij cre?erde hij gras van bieslook en atsina cress. Dit weerspiegelt de biologische boerderij van Eco Fields. Daarbij het klassieke pasteitje: vanwege de tradities en authenticiteit van Eco Fields.
Wellicht heeft u hem ook gezien op de ansichtkaart die we gestuurd hebben: het totaalbeeld is een mooie, zonnige weergave van onze vernieuwde kalfsragout met Eco Fields kalsvlees.
Petit Henri: dat is smakelijk gemak per portie. Wellicht kent u ze al, de 'kleintjes van Henri'. Met Petit Henri serveert u elk gewenst moment een maaltijd naar ieders keuze. En scoort u met minimale inspanning optimaal rendement! We hebben drie heerlijke nieuwe Petit Henri maaltijden voor u klaargemaakt: Penne mascarpone, Paella en Spaghetti tonijnbolognese.
De website www.duurzamereten.nl geeft inzicht over wat bedrijven doen om hun processen en producten duurzamer te maken. Het is een initiatief van o.a. FNLI, LTO, KHN en de overheid. Ook de duurzame inspanningen van Henri zijn op de site geplaatst.