Nieuws

Glutenvrij winterbuffet
We willen u graag inspireren met een hartverwarmend winterbuffet, dat helemaal bestaat uit glutenvrije gerechten. Zo kan iedereen genieten van onze stevige wintergerechten!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Glutenvrij Winterbuffet |
Glutenvrij Oosters buffet |
Soep: Biologische boerengroentensoep Erwtensoep met Livar vlees Hoofdgerechten: Zuurkoolstamppot met Livar spek Goulash met Eco Fields rundvlees Aardappelpuree Risotto funghi Visstoofschotel Coq au vin |
Soep: Soto ajam (Indonesische kippensoep) Chinese tomatensoep Hoofdgerechten: Nasi goreng vegetarisch Babi pangang Kip in satésaus Rendang daging Thaise gele curry Basmatirijst |
Glutenvrij 1001 Smaken buffet |
Glutenvrij Mediterraan buffet |
Soep: Marokkaanse kikkererwtensoep Thaise kokossoep met kip Hoofdgerechten: Linzencurry Wit-gele basmatirijst Jambalaya Tajine Lamsschotel Thaise groene curry |
Soep: Pomodorisoep Bouillabaisse Hoofdgerechten: Paella Risotto funghi Aardappelpuree Boeuf stroganoff met Eco Fields rundvlees Provençaalse visstoofschotel Coq au vin |
Zelf combinaties maken? Gebruik dan het filter dat u rechts vindt op onze assortimentspagina's. Of klik hier voor het totaaloverzicht van onze glutenvrije gerechten.
Lees ook zeker onze tips over de werkwijze in de keuken met glutenvrije gerechten.
Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Fricassée van Kemper maïskip
Een klassiek gerecht waar we met recht trots op zijn. Een romige fricassée van langzaam gegaarde vrije uitloop maïs-scharrelkip van Herman Kemper. Met champignons en shii-take van de Drunense duinboeren.
Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas
Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.
Nieuw! Oosterse gerechten
Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.
Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.