Menu
Contact met Henri

Gestoofde visschotel (Visstoofschotel)

Gamba's, witvis en zalm (ASC en MSC gecertificeerd) in een romige witte saus met wortel, venkel en prei.
www.henri.nl
  • Henri artikelnummer40052
  • Verpakkingseenheid1,5kg
  • Glutenvrij
  • ASC gecertificeerd
  • MSC gecertificeerd

Ingrediënten

De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.

Bereidingswijze

Pan: (au bain marie) Gesloten verpakking 50 min. in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 50 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna gedurende 30 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.