Menu
Contact met Henri

De smaakmakers van Henri

De keuken van Henri - hoe gaat dat nu precies in zijn werk? Eigenlijk hetzelfde zoals bij u in de keuken. Alleen koken wij in het groot, wat voor iedereen een schaalvoordeel oplevert. En dit zijn onze smaakmakers! (Wil je ook smaakmaker worden? Check de vacatures!)
De directie
Henri is een echt familiebedrijf. Ad en Els van Olphen, kinderen van oprichter Harrie van Olphen, zijn eigenaar/directeur van Henri BV. Ad heeft de algehele leiding en Els is directeur creatie. 
Lees verder >

Accountmanagers
De accountmanagers onderhouden het contact met u. Zij hebben jarenlange horeca-ervaring en hebben zelf ook 'achter de kachel' gestaan. Zij helpen u graag met allerhande tips en receptideëen.
Lees verder >

Verkoop binnendienst en marketing
 
De groothandel doet haar bestellingen bij de dames van de verkoop binnendienst. Zij zorgen dat de soepen, sauzen en maaltijden op tijd bij uw groothandel geleverd worden. Zij zijn ook uw eerste aanspreekpunt als u ons belt. Bij deze dames op kantoor zijn nog meer personen werkzaam; van marketing en communicatie.
Lees verder >

Administratie
Onze financiële administratie zorgt dat alles ook op papier goed reilt en zeilt. En bij personeelszaken kan je bijvoorbeeld terecht als je bij ons wilt komen werken!
Lees verder >

Kwaliteit, ICT en bedrijfsbureau
De kwaliteitsdienst zorgt niet alleen voor een continue borging van de kwaliteit van onze gerechten, maar ook voor het optimaliseren en beschrijven van interne processen. Ook nemen zij eventuele klachten in behandeling. Het bedrijfsbureau ondersteunt het hele proces: van ingrediënt tot kant-en-klaar product. Ook onze inkoop is hier ondergebracht. 
 
Lees verder >

Productontwikkeling
Onze productontwikkeling is de 'kraamafdeling'  van Henri. Hier worden de nieuwe recepten 'geboren'.

Lees verder >

Voorbereidingsafdeling
De ingrediënten komen bij ons binnen en worden klaargezet voor gebruik: groenten worden gesneden in onze verssnijderij, kruiden worden afgewogen en klaargezet en onze twee huisslagers snijden, marineren en braden het vlees.
Lees verder >

Team Retail
Team Retail maakt alle private label kleinverpakkingen én de consumentenverpakkingen onder ons eigen label, te koop via de online supermarkt Picnic.
Lees verder >

Team Premium
Het team Premium is verantwoordelijk voor heel veel Henri producten. Zij ontwikkelen en denken mee, maken de vertaling naar koken in het groot en kennen alle Henri gerechten van haver tot gort.
Lees verder >

Inpakafdeling
De verpakkingen worden teruggekoeld in een speciaal ontwikkelde windtunnel en vervolgens gelabeld en in CBL kratten verpakt. Dit gebeurt op de inpakafdeling.
Lees verder >

Expeditie
Tot slot worden alle gerechten op voorraad gezet bij onze transporteur Kivits uit Elshout. Deze transporteur zorgt ervoor dat uw bestellingen uitgeleverd worden aan uw groothandel.
Lees verder >

Technische Dienst
De technische dienst zorgt dat alles werkt. Van Afvullijn tot braadoven en van spaarlamp tot perscontainer. Daarnaast zijn zij continu met projecten bezig om bepaalde handelingen nóg verder te stroomlijnen, en op zoek naar innovatieve verbeteringen.
Lees verder >