Menu
Contact met Henri

100% Biologisch

100% Biologisch

Verantwoord lekker Biologisch - Puur natuur heeft geen toevoeging nodig
 
Omdat het beter voor het milieu is. Om dieren een beter leven te geven. Of omdat men precies wil weten wat er op het bord ligt. Mensen kiezen om de meest uiteenlopende redenen voor biologische producten. Maar er is nog een goede reden: biologisch is gewoon heel erg lekker. Probeer de biologische gerechten van Henri en je proeft de aandacht!
 
'Biologisch' is eigenlijk: slim omgaan met alles wat leeft. Want als je goed zorgt voor de natuur, zorgt die ook goed voor jou. Biologisch voedsel is onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden geproduceerd. Zonder kunstmest. Zonder chemische bestrijdingsmiddelen. En zonder gentechnologie.
 
Of het nu gaat om de vele groenten van de boerengroentesoep of de verse tomaten uit de tomatensoep – Henri koos voor supervers en 100% biologisch om er, op ambachtelijke wijze en met veel toewijding, een eerlijke en heerlijke soep van te maken. Zonder kunstmatige toevoegingen dus, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Naast de soepen maakt Henri ook twee verschillende quinoa's: een quinoa met groenten, waar je in een handomdraai een voedingsrijke salade mee creëert. En een biologische naturel quinoa, om eindeloos te variëren.
Ook puur natuur genieten dus!