Menu
Contact met Henri

Foodservice

De kok voor de chef heet Henri

Henri, dat is de kok voor de chef. De stabiele factor van elke koksbrigade. We nemen het tijdrovende werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. De creativiteit is verder aan de chef-kok. Henri ontzorgt u graag. Wij zijn de helpende hand in elke keuken.

Koelvers

Henri B.V. is een producent van koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Sinds 1979 levert Henri excellente kwaliteit convenience aan o.a. horeca, (bedrijfs)catering en instellingen. De producten worden koelvers geleverd, zodat ze hun goede eigenschappen het best behouden.

 

Assortiment

De koelverse gerechten van Henri zijn ingedeeld in drie groepen soepen, sauzen en maaltijden. Van oudsher waren er vijf thema-keukens:
Hollands, Klassiek, Italiaans, Oosters en 1001 Smaken. Deze vindt u nog terug op onze assortimentspagina.
 

Omzetverhogend

Henri's oprichter Harrie van Olphen begon in 1979 te koken met maar één doel: ondernemers helpen hun omzet te verhogen. Hoe? Door lekkere en goede gerechten te maken, waar de gast warm voor loopt. Gerechten die tijdwinst opleveren in de keuken én een goede prijs hebben dankzij schaalvergroting. En daarmee dus de kostprijs verlagen.


Prijzen en voorwaarden

Download gerust onze zomerkaart. Al onze prijzen zijn bruto verkoopadviesprijzen, voor deze informatie neem dan contact met ons op.
Download hier onze algemene (AKSV) verkoopvoorwaarden.
 

Voorwaarden Beter Leven (van toepassing voor groothandels)

Afnemers van producten met het Beter Leven keurmerk mogen uitsluitend communiceren over dit keurmerk als zij zijn goedgekeurd voor deelname door de Stichting Beter Leven keurmerk. Overige afnemers mogen het Beter Leven keurmerk niet gebruiken anders dan het keurmerk dat op de verpakking van het product staat. Ben u goedgekeurd voor het Beter Leven keurmerk door Stichting Beter Leven keurmerk? Zo ja, dan mag u communiceren over dit keurmerk. Zo nee, dan mag u niet over het Beter Leven keurmerk communiceren. Om toch Beter Leven producten te mogen verhandelen, vult u deze verklaring in. Voor meer informatie, klik hier