Nieuws

Henri in Foodhal
De afgelopen jaren vond u ons altijd op de zelfde plek op de Horecava. Dit jaar staan we ergens anders: we zijn verhuisd! Henri staat nu in de Foodhal. Dat is hal 7. We staan achterin rechts van het midden, standnummer 459. We zien u graag daar!
Henri introduceert…
STOOF
Henri brengt een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Pak een stoel en schuif bij ons aan.
KERSTOMATENSOEP
Steun de strijd tegen voedselverspilling. Proef de kerstomatensoep in onze kas: de lekkerste verse tomatensoep, gemaakt van overgebleven kerstomaatjes.
OESTERZWAMSOEP
Henri’s introductie op de Horecava: de oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, gekweekt op koffiedik. Van de steeltjes, die anders weggegooid worden, maken we een concentraat. Dit gebruikten we voor een natuurlijke smaakboost. Kom proeven!
Je vind ons in de nieuwe foodhal, hal 7 stand 459

STOOF
Henri brengt een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Pak een stoel en schuif bij ons aan.
KERSTOMATENSOEP
Steun de strijd tegen voedselverspilling. Proef de kerstomatensoep in onze kas: de lekkerste verse tomatensoep, gemaakt van overgebleven kerstomaatjes.
OESTERZWAMSOEP
Henri’s introductie op de Horecava: de oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, gekweekt op koffiedik. Van de steeltjes, die anders weggegooid worden, maken we een concentraat. Dit gebruikten we voor een natuurlijke smaakboost. Kom proeven!
Je vind ons in de nieuwe foodhal, hal 7 stand 459

Kalfsragout met Eco Fields biologisch kalfsvlees
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Deli XL Pastasausactie!
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een romige carbonarasaus of paddenstoelensaus, boordevol verse champignons en paddestoelen? Of probeer de quattro formaggi eens, met Gouda, Danish blue, mascarpone en grana padano. Met deze culinaire topsauzen kunt u alle kanten op!
Henri introduceert Ultraverse maaltijden op de Zorgtotaal
Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt en dat proef je!
Nieuw: rode wijnsaus
Vele, vele verzoeken ontvingen we. Of we een goede, verse rode wijnsaus wilden maken. Onze Mark Beniers ging aan de slag met accountmanager René de Lange en zij kwamen tot een prachtige, krachtige rode wijnsaus.
2013: een jaar om aan te pakken!
We zouden het bijna vergeten: de beste wensen voor u en uw bedrijf! Dat we dit jaar samen weer mooie dingen mogen beleven, op naar een goede omzet voor u en vele tevreden gasten. Wij hebben wat creatieve tips voor u hoe u deze kunt bereiken.