Nieuws

Henri in Foodhal
De afgelopen jaren vond u ons altijd op de zelfde plek op de Horecava. Dit jaar staan we ergens anders: we zijn verhuisd! Henri staat nu in de Foodhal. Dat is hal 7. We staan achterin rechts van het midden, standnummer 459. We zien u graag daar!
Henri introduceert…
STOOF
Henri brengt een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Pak een stoel en schuif bij ons aan.
KERSTOMATENSOEP
Steun de strijd tegen voedselverspilling. Proef de kerstomatensoep in onze kas: de lekkerste verse tomatensoep, gemaakt van overgebleven kerstomaatjes.
OESTERZWAMSOEP
Henri’s introductie op de Horecava: de oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, gekweekt op koffiedik. Van de steeltjes, die anders weggegooid worden, maken we een concentraat. Dit gebruikten we voor een natuurlijke smaakboost. Kom proeven!
Je vind ons in de nieuwe foodhal, hal 7 stand 459

STOOF
Henri brengt een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Pak een stoel en schuif bij ons aan.
KERSTOMATENSOEP
Steun de strijd tegen voedselverspilling. Proef de kerstomatensoep in onze kas: de lekkerste verse tomatensoep, gemaakt van overgebleven kerstomaatjes.
OESTERZWAMSOEP
Henri’s introductie op de Horecava: de oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, gekweekt op koffiedik. Van de steeltjes, die anders weggegooid worden, maken we een concentraat. Dit gebruikten we voor een natuurlijke smaakboost. Kom proeven!
Je vind ons in de nieuwe foodhal, hal 7 stand 459

Glutenvrij winterbuffet
Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
Food Hospitality Business Awards
Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards 2012, een initiatief waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen producenten beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn daar één van!
Glutenvrij gemak
Waarschijnlijk hoort u het regelmatig: een gast vraagt naar een glutenvrij gerecht. Een crime in de keuken? Met onze producten hoeft dat helemaal niet! Henri biedt inmiddels namelijk al 67 glutenvrije, kant-en-klare producten.
Henri op de Food Inspiration Days
Aanstaande maandag is het weer zover: de food inspiration days. Ben je er geweest, dan weet je dat dit hét evenement van het jaar is. Wij hebben wat 'cool stuff' voor de bezoekende foodies in petto... wat dat is... blijft nog even geheim. Sterrenchef Gianfranco Chiarini heeft zich in ieder geval volledig uitgeleefd op ons concept. Wat dat concept is, dat gaan we dus niet verklappen.
Nieuwe gerechten deze herfst en winter!
Onze productontwikkeling heeft niet stilgezeten. Dat is mooi, want daardoor hebben we dit seizoen weer een aantal smakelijke nieuwe producten op het menu: de pompoensoep, Surinaamse roti, Marokkaanse kikkererwtensoep, rode wijnsaus en glutenvrije/vegetarische nasi.