Menu
Contact met Henri

Nieuws

Onze voorraad

De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.


GROOTVERPAKKINGEN

Vanwege de sluiting van de horeca hebben wij besloten ons assortiment Horeca grootverpakkingen te versmallen. Dit betekent dat we niet bijproduceren, waar we dat normaal altijd wel doen. Voorlopig hebben wij echter nog vrijwel alles op voorraad. Mochten we uw keus onverhoopt toch niet op voorraad hebben, dan nemen wij contact op met u of uw groothandel voor een alternatief.
 

SERVICE AAN ZORGINSTELLINGEN

Mocht u willen bestellen voor een zorginstelling, of andere klanten die producten van ons als onderdeel van een menucyclus bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met uw accountmanager Hans de Kruijf (06-51109984) of Rene de Lange (06-53811296). Dan kijken we samen wat uw mogelijkheden zijn.

 

UITZONDERING

Een aantal producten blijven altijd op voorraad. Deze zijn dus altijd te bestellen. U vindt deze producten terug in onderstaand overzicht.

 

30045
Saus filet Americain              
Emmer 5 kg    
30047
Italiaanse saus                   
Emmer 5 kg    
30048
Stroganoffsaus                     
Emmer 5 kg    
30049
Pulpe d'echalotte                 
Emmer 3 kg    
30050
Rode pulpe d'echalotte            
Bak 1,5 kg    
30172
Pasta roomsaus met zalm
Bak 900 g     
30492
Champignonroomsaus                
Krat 6x225 g  
30493
Peperroomsaus                     
Krat 6x225 g  
30494
Stroganoffsaus                    
Krat 6x225 g  
30574
Pastasaus met aubergine           
Bak 900 g     
30741
Vegan bolognesesaus met Pulled Oats
bak 900 gr    
40001
Kip in kerriesaus BLk             
Bak 1,5 kg    
40018
Thaise rode curry BLk             
Bak 1,5 kg    
40036
Babi pangang BLk                  
Bak 2,5 kg    
40050
Kip in satésaus BLk               
Bak 2,5 kg    
40090
Nasi goreng BLk                    
Bak 2,5 kg    
40091
Bami goreng met kip BLk           
Bak 2,5 kg    
40092
Witte rijst                       
Bak 2,5 kg    
40094
Couscous                          
Bak 2 kg      
40097
Macaroni bolognese BLk            
Bak 2,5 kg    
40196
Ajam pangang BLk                  
Bak 1,5 kg    
40197
Basmatirijst                      
Bak 1,8 kg    
40283
Hachee BLk                        
Bak 2,5 kg    
40296
Babi ketjap BLk                   
Bak 2,5 kg    
40629
Biologische quinoa met groenten   
Bak 1 kg      
40759
Penne rigate  naturel                   
Bak 1,5 kg    
40760
Spaghetti  naturel                       
Bak 1,5 kg    
40761
Tagliatelle naturel         
Bak 1,5 kg    
40819
Thaise kokos curry                 
bak 1,4 kg    
40940
Indiase Vegan Korma met Pulled Oats
Bak 900 g     
40941
Daging rendang BLk                
bak 1,5kg     
 

RETAILPRODUCTEN

We merken dat deze maaltijden en soepen nog besteld worden als afhaal- of bezorgmaaltijden. Al deze retailproducten blijven dan ook voorradig. U vindt de beschikbare portieverpakkingen soepen, sauzen en maaltijden in de prijslijst onder Portieverpakkingen.

 

Geschnetzeltes in Michelin Style
Kleur! Wat een knaller van een gerecht! Chef Chiarini heeft weer een prachtig gerecht voor ons gecreëerd. Met zoveel kleur moesten we meteen denken aan Carnaval hier. Wat ziet u terug op het bord? Aardappelpuree en geschnetzeltes van Henri, wintertruffel, chips van cassave, paarse tuinkers, borage-cress, druppels van saffraancoulis, tomatencoulis en basilicum coulis. Dit gerecht zelf maken is dus heel goed te doen!
 
Lees verder

Aspergenieuws!
Vanmorgen namen we even een kijkje bij teler Walter Gubbels uit Helvoirt. Samen met zijn broer Ton runt hij het bedrijf dat voor ons de asperges verzorgt. En hij verzorgt ze zeker! 
Op dit moment gaat de folie over de klaargemaakte aspergebedden. Deze folie zorgt met de zwarte kant naar boven voor meer warmte voor de 'koude grond' asperges. Daar gaan ze van groeien! Straks als de witte kant naar boven gaat, wordt het zonlicht weerkaatst en remt het juist het groeiproces. Deze folie is trouwens heel duurzaam en gaat wel zo'n 10 jaar mee!
 
Bekijk de foto's

Benefietavond Team Henri voor Alpe d’HuZes
Op 5 juni neemt Team Henri deel aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF organiseert Monica Hoogmoed van de verkoop binnendienst, op zaterdag 29 maart een benefietavond in Utopia (Voorste Venne) te Drunen. Tijdens deze avond zullen diensten en producten worden geveild ten bate van het Team. Op deze manier wil Monica haar steentje bij dragen, aangezien ze het niet ziet zitten de berg zelf op en af te fietsen.
Lees verder

Vierkantsverwaarding: van kop tot staart
Respect voor dier en milieu. Dat is het uitgangspunt van de samenwerking tussen Henri en Eco Fields. Henri maakt culinaire kant-en-klare gerechten. Met alleen de beste ingrediënten - bijvoorbeeld van het biologische vlees van de Veluwse runderen van Eco Fields. Gezamenlijk zochten wij naar een ideale vierkantsverwaarding van het dier: het optimale gebruik van kop tot staart.
Lees verder

Henri op HorecaEvenTT

Welkom!
Aanstaande maandag is het weer zover: Het jaarlijkse HorecaEvenTT in de TT Hallen in Assen! Uiteraard zijn wij ook dit jaar van de partij. René de Lange, uw accountmanager verwelkomt u op onze stand: 3350. En we hebben een leuke actie!
 
Lees verder