Menu
Contact met Henri

Nieuws

Thaise groene viscurry

Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.

Zalm, panga en roodbaars met o.a.  kouseband, bloemkool en zoete aardappel in een licht pittige groene currysaus. Dankzij de milde currysaus is dit een heel toegankelijk gerecht. Liever iets meer pittigs? Check dan de Thaise rode viscurry.

 

Te gebruiken als

Hoofdgerecht; lekker met pandan- of basmatirijst. Garneer met koriander en limoenblad. Ook prachtig op een Oosters buffet. Of leuk met een naanbroodje als lunchgerecht. 

Prijs, verpakking, etc.>

Wist u dat...

Wij al onze visgerechten maken met enkel MSC en/of ASC gecertificeerde vis?
 
 
 

Bami en nasi goreng - Nieuwe receptuur!

Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. En zo hebben de bami goreng én de nasi goreng onlangs een grote verbetering ondergaan.

Lees verder

Aan tafel!
In de keuken van Henri gebeurt zó veel dat we u er graag een kijkje gunnen. In “Aan Tafel” serveren we u daarom met veel plezier het laatste nieuws, opmer­kelijke trends en handige tips. Daarnaast nemen we u mee naar interessante klanten en leveranciers. De zesde editie is uit!!
 
Lees verder

Vier nieuwe dressings

De kans is groot dat u onze culinaire Carpaccio dressing al kent. Perfect op smaak en breed inzetbaar. Inmiddels zijn er vier nieuwe, al even aantrekkelijke dressings bij gekomen: de Pesto dressing, de Tai Soy dressing en de Basis dressing waarmee u echt alle kanten op kunt.

 

Lees verder

Nieuwe Petit Henri maaltijdcomponenten
Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen.
De nieuwste aanwinsten in ons Petit Henri assortiment van kant-en-klare maaltijdcomponenten: een beenhammetje in honing-tijmsaus, romige aardappelpuree en een fris zomerstamppotje.
Lees verder

Foodmiles

Hoeveel kilometer ligt er op je bord?

Inkopen doen we bij Henri het liefst in de buurt. Zo houden we onze ingrediënten vers, hebben we zicht op de kwaliteit, en zijn we zeker van een eerlijke beloning voor de leveranciers.

Lees verder