Menu
Contact met Henri

Thaise groene viscurry

Zalm, panga en roodbaars met o.a.  kouseband, bloemkool en zoete aardappel in een licht pittige groene currysaus.
www.henri.nl
  • Henri artikelnummer40922
  • Verpakkingseenheid1,5kg
  • Prijs€ 16,98
  • Prijs per kilo€ 11,32
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
  • Clean Label
  • Nieuw (recept)
  • ASC gecertificeerd
  • MSC gecertificeerd

Ingrediënten

De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.

Bereidingswijze

Pan: (au bain marie) Gesloten verpakking 50 min. in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden. 
Combisteamer: 
- In gesloten verpakking: 
(alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 50 min. op 99°C en 100% stoom. 
- In gastronorm schaal: 
(convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna gedurende 30 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.