Menu
Contact met Henri

Kip in kerriesaus

Heerlijk malse kippendij in een romige kerriesaus met kokosmelk en o.a. bloemkool, wortel en sperziebonen.
www.henri.nl
  • Henri artikelnummer40001
  • Verpakkingseenheid1,5kg
  • Prijs€ 15,32
  • Prijs per kilo€ 10,21
  • Op voorraad
  • Clean Label
  • 1 ster Beter Leven

Ingrediënten

De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.         

Bereidingswijze

Pan: Al roerend verhitten of gesloten verpakking 50 min. in een pan leggen met heet water tegen de kook aanhouden.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 50 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voor-verwarmen op 170°C. Daarna 40 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.