Menu
Contact met Henri

Thaise rode viscurry

Zalm, panga en roodbaars (ASC/MSC gecertificeerd) in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes.
www.henri.nl
  • Henri artikelnummer40821
  • Verpakkingseenheid1,5kg
  • Prijs€ 16,52
  • Prijs per kilo€ 11,01
  • Glutenvrij
  • Clean Label
  • ASC gecertificeerd
  • MSC gecertificeerd
  • Niet op voorraad

Ingrediënten

De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.

Bereidingswijze

Pan: (au bain marie) Gesloten verpakking 50 min. in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden. 
Combisteamer: 
- In gesloten verpakking: 
(alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 50 min. op 99°C en 100% stoom. 
- In gastronorm schaal: 
(convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna gedurende 30 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.