Nieuws

Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
BOLOFRIETEN

Deze versie van frietje bolognese is helemaal vegan, als je zorgt dat je vegan kaas gebruikt.
INGREDIËNTEN
250 gram friet
125 gram Henri bolognesesaus met Pulled Oats
10 gram (vegan) kaasrasp
30 gram Henri truffelmayo
125 gram Henri bolognesesaus met Pulled Oats
10 gram (vegan) kaasrasp
30 gram Henri truffelmayo
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de bolognesesaus. Schep de frieten in een bakje op vetvrij papier. Schep hier de saus bovenop en doe de truffelmayo in de hoek van het bakje. Garneer af met de kaas.
FRIETJE CARBONARA

Lekker romig, de combinatie van kaas en spek in de carbonarasaus als topping is een perfecte smaakmatch met de friet!
INGREDIËNTEN
250 gram Friet
125 gram Henri Carbonara saus
30 gram Henri Truffelmayo
2 stuks Streaky bacon
10 gram Lay's grills bacon
125 gram Henri Carbonara saus
30 gram Henri Truffelmayo
2 stuks Streaky bacon
10 gram Lay's grills bacon
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de carbonarasaus. Schep de frieten in een bakje op vetvrij papier. Schep hier de carbonara bovenop en de truffelmayo er naast. Garneer af met de bacon en chips.
FRIETJE RENDANG DE LUXE

Salamat makan! Een super de luxe frietje met Indonesisch stoofvlees: Daging Rendang.
INGREDIËNTEN
250 gram Friet
125 gram Henri Daging Rendang
30 gram Henri Truffelmayo
5 gram Cassave chips
5 gram Kentang kering
125 gram Henri Daging Rendang
30 gram Henri Truffelmayo
5 gram Cassave chips
5 gram Kentang kering
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de Daging rendang. Schep de frieten in een bakje op vetvrij papier. Schep hier de rendang op. Garneer af met de truffelmayo en de chips.
FRIETJE SINTSPECIAAL

Dit is wel een heeel speciaal Frietje Speciaal! Super leuk tijdens het wildseizoen en/of als de Sint in het land is.
INGREDIËNTEN
250 gram Friet
125 gram Henri Hazenpeper
15 gram mayonaise of Henri truffelmayo
15 gram pepernoten en kruidnoten
125 gram Henri Hazenpeper
15 gram mayonaise of Henri truffelmayo
15 gram pepernoten en kruidnoten
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de hazenpeper. Schep de frieten in een bakje op vetvrij papier. Schep hier de hazenpeper op. Garneer af met de mayonaise, de kruidnoten en de pepernoten.
FRIETJE TIKKA MASALA

Verrassend lekker frietje, met kip tikka masala als friettopping.
INGREDIËNTEN
250 gram friet
125 gram Henri tikka masala
30 gram mayonaise
5 gram gebroken papadum
5 gram gebakken uitjes
125 gram Henri tikka masala
30 gram mayonaise
5 gram gebroken papadum
5 gram gebakken uitjes
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de tikka masala. Schep de frieten in een bakje op vetvrij papier. Schep hier de tikka masala bovenop. Garneer af met de mayonaise en de gebakken uitjes.
LOADED CHILI CHEESE

Mexicaanse snack meets Hollandse snack! Met de chili sin carne van Henri als friettopping maak je in een handomdraai deze superlekkere én vegan loaded fries!
INGREDIËNTEN
250 gram Friet
125 gram Henri Chili sin carne
10 gram Vegan geraspte kaas
20 gram Vegan Mayo
1 Zoetzure groene peper
5 gram Santa Maria Tortilla Chips
125 gram Henri Chili sin carne
10 gram Vegan geraspte kaas
20 gram Vegan Mayo
1 Zoetzure groene peper
5 gram Santa Maria Tortilla Chips
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de chili sin carne. Schep de frieten in een bakje op vetvrij papier. Schep hier de chili bovenop en decoreer met de mayo. Garneer af met de kaas, groene peper en de tortilla chips.
MEER INFO?
Alle recepten zijn ook hier terug te vinden.Eerst proeven? Klik door om meer te lezen over het thema proefpakket Loaded Fries (pakket 4).
Download de winterkaart
NIEUWE MENUKAART
Ons nieuwe assortiment staat voor je klaar. Op onze kaart vind je uiteraard onze winterklassiekers zoals de stamppotten, erwtensoep en de wildgerechten. Maar ook nieuwe innovaties zoals de producten met Pulled Oats én een super lekkere rendang daging.
Download de nieuwe prijslijst hier!
Keukenheld: demi glace
De een maakt hem zelf, de ander pakt een pot poeder. Het één kost tijd. De andere optie niet, maar lijkt in de verste verte dan ook niet op een goeie fond. Wist je dat wij hier een perfecte tussenoplossing hebben? Een koelverse en geconcentreerde demi glace. Met de kracht van de fond zoals hij hoort te zijn. Zonder toevoegingen die er niet in horen. Gewoon, een goeie demi glace waar je alle kanten mee op kan.
Lees verder Nieuwe generatie maaltijden
Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geijkte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.
Lees verder Hip: de vegan carrotdog
Hét gerecht van deze zomer: vegan carrot hotdogs! Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Maar hoe maak je hem op smaak? En origineel? Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker.
Lees verder Thaise groene viscurry
Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.
Lees verder