Menu
Contact met Henri

Daging Rendang

Indonesisch gerecht van gestoofd Eco Fields rundvlees, met onder andere kokosmelk, laos, limoenblad en gember.
www.henri.nl
  • Henri artikelnummer40941
  • Verpakkingseenheid1,5kg
  • Prijs€ 23,-
  • Prijs per kilo€ 15,33
  • Glutenvrij
  • Clean Label
  • Nieuw (recept)
  • 3 sterren Beter Leven

Ingrediënten

De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.

Bereidingswijze

Pan: Al roerend verhitten of gesloten verpakking 50 min. in een pan leggen met heet water - tegen de kook aanhouden.
Combisteamer:
- In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 50 min. op 99°C en 100% stoom.
- In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 40 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.