Menu
Contact met Henri

Nieuws

Lekker natuurlijk & bewuste keus

Met Henri Portie bieden we smakelijk gemak - per portie. Naast gemakkelijke maaltijdcomponenten hebben we ook Lekker Natuurlijke éénpersoonsmaaltijden. Gemaakt met liefde en zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, en vanaf nu ook een bewuste keuze en voorzien van het Ik Kies Bewust vinkje!

 

De Lekker Natuurlijk maaltijden bevatten sowieso allemaal al minimaal 150 gram groenten, en vanaf nu dragen er een aantal ook het Ik Kies Bewust logo. Niet alleen lekker, maar dus ook een gezonde keuze voor uw gast. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfskantines. Er zijn maar liefst vijf gerechten met het ik Kies bewust logo:
Ik kies bewust betekent dat de maaltijd een gezondere keuze is voor een avondmaaltijd en past binnen de schijf van vijf. De maaltijden bevatten minder suiker en zout, meer vezels, minder vet en minimaal 150 gram groenten. Ze moeten tenminste 400 kCal bevatten en niet meer dan 700 kCal.

Klik hier voor het volledige assortiment. U bestelt ze per vier stuks bij uw horecagroothandel.

Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
Lees verder

Vacatures
We hebben volop vacatures! Check ze hier!
Lees verder

De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder

Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder

STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder