Nieuws

Stamppotten met *** Beter Leven
We maken al sinds jaar en dag stamppot met enkel verse ingrediënten. Melk, aardappelen en groenten. Een beetje zout en wat specerijen - dat is het. En in de variant met spek gaat heerlijk Livar spek. Van Livar weet je: die varkentjes hebben een mooi leven gehad. Maar nu gebruiken we in onze stamppotten ook nog eens biologische melk. En dat was reden genoeg voor de stichting Beter Leven om de stamppotten maar liefst drie sterren te geven.
En die stamppotten - die hebben we nu weer beschikbaar! Alle stamppotten zijn verpakt per 3 kg kosten € 13,05 per stuk. Ze zijn bestelbaar bij nagenoeg alle horecagroothandels in Nederland.

40025 Andijviestamppot met Livar spek
Tip: Lekker met wat oude kaas in krullen.
40024 Boerenkoolstamppot met Livar spek
Natuurlijk met rookworst of hachee!
40026 Wortelstamppot met Livar spek
Combineer met hachee of verse worst. Of probeer de little willies van de Vegetarische slager eens!
40027 Zuurkoolstamppot met Livar spek
Maak een mooie ovenschotel door de zuurkoolstamppot in lagen te combineren met de hazenpeper of de hertenstoof. Da's winters genieten!
En alle stamppotten zijn er ook nog in een vegetarische versie.
Nieuw! Mexicaans gehakt
Dit veelzijdige gerecht presenteerden we op de horecava. Met dit gerecht van lekker veel gehakt, Mexicaanse kruiden en verse groenten kunt u echt alle kanten op.
Kerstdiner voor 150 minderbedeelden door AC
Een mooi initiatief van onze klant AC (Autogrill). Zij organiseerden een Kerstdiner voor 150 minderbedeelden van Amsterdam. Daar hielpen we graag aan mee: Henri sponsorde een deel van het diner.
Terrabites Gezonde kroketten van GRO Holland genomineerd
Leuk nieuws van onze klant GRO Holland. TerraBites, de gezonde kroket van duurzame oesterzwammen van GRO Holland is genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2012. Hiermee sleept GRO voor het tweede achtereenvolgende jaar een nominatie in de wacht!
Erwtensoep - Nu alleen nog maar met Livar
Onze erwtensoep is de beste kant-en-klare soep te koop. Dat vonden we al langer, maar nu hebben we hem nóg lekkerder gemaakt. We hebben gebruiken nu alleen nog maar Livar varkensvlees en spek voor de soep.
Wildseizoen van start
Vorige maand werd officieel het wildseizoen geopend. Maar weertechnisch leek het wel zomer. Nu is het moment om wild weer op de kaart te zetten! En dat hoeven geen ingewikkelde gerechten te zijn. Doe wat inspiratie op met onze recepten!