Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Verse, BIO Kromkommersoep

Vandaag introduceert Kromkommer samen met ons en Udea BV nieuwe, biologische verse kromme groente soepen. Te koop bij Ekoplaza. Wij zijn trots op deze prachtige samenwerking en onze nieuwe soepfamilie. 
 
Kromkommer maakt sinds 2014 samen met de Krommunity soep van kromme groente. Vier jaar na de introductie van deze houdbare soep in zak komt hier een verse, biologische soepfamilie bij.
 
Ook bij biologische groente belandt een deel niet op ons bord. Deze groenten krijgen vanaf vandaag hun eigen ereplekje in biologische, verse Kromkommersoepen. Wij hebben de soepen gezamenlijk ontwikkeld: met Kromkommer, maar ook met de biologische groothandel Udea, die de groenten aanlevert.
 

Surprise!

Er zijn zeven smaakbommetjes ontwikkeld. De eerste biologische groenten die gered gaan worden van onze bio telers zijn pompoen, tomaat en courgette. Later volgen biet, wortel, pastinaak en knolselderij. Het assortiment krijgt een plaatsje in het koelschap van Ekoplaza en wisselt regelmatig op basis van de seizoenen en het beschikbare aanbod van kromme groente. Het is dus elke keer een verrassing welke smaken je in de winkel aantreft. Wel zo leuk!
 

Net een tikkie anders

De nieuwe soepen zijn nét een tikkie anders dan je gewend bent. De smaak van kromme groente staat natuurlijk centraal en die krijgt nog meer karakter door toevoegingen als zeewier, kikkererwten en balsamicoazijn. Yum! De soepen zijn – zoals je van ons gewend bent – vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen, 100% plantaardig en gluten- en lactosevrij.
 

Welkom bij de Krommunity Ekoplaza!

De biologische Kromkommersoepen zijn vanaf 26 september te vinden in het koelschap bij de grotere Ekoplaza vestigingen. Welke dat zijn kun je hier vinden. Laat je ons weten wat je ervan vindt?







 
Onze leverancier: Eco Fields
Op een nieuwe manier stad en platteland dichter bij elkaar brengen. De smaak van wat de natuur te bieden heeft, met eerlijke producten. Met een duurzame bedrijfsvoering die respect heeft voor dier en milieu - dat is in het kort waar Eco Fields voor staat. En Henri ook!
Lees verder

Stroganoffsaus gedemonteerd

Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Voor deze foto is Gianfranco geïnspireerd door onze stragnoffsaus. Hij demonteerde de saus tot de ingrediënten, en componeerde er een gerecht van met Eco Fields kalfsvlees.

Lees verder

Verantwoord Lekker van Henri
Omdat het beter is voor het milieu. Om dieren een beter leven te geven. Of omdat uw gast precies wil weten hij eet. Redenen genoeg om te kiezen voor duurzaam.
Henri koos voor supervers, verantwoord lekker vlees om er met veel toewijding, heerlijke gerechten van te maken: 900 grams verpakkingen met vlees van Eco Fields, Kemper en Livar.
Lees verder

De nieuwe kalfsragout
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd. En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Lees verder

Juli: een zomers gerecht in Michelin style
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Of twee, zoals deze keer voor de maand juli: de tagliatelle naturel en de quattro formaggisaus
Lees verder