Nieuws

Henri op het HorecaEvenTT!
Te weinig handjes in de keuken? Wilt u betere marges? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. We nemen tijdrovend werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen & maaltijdcomponenten. Kom op de stand kijken hoe Henri u ontzorgt.
... Want Henri ontzorgt u graag! Wij zijn uw kok, uw helpende hand in de keuken. De stabiele factor in uw koksbrigade. We nemen het tijdrovende werk uit handen. De creativiteit is verder aan u. En... Henri kookt in het groot en deelt het schaalvoordeel met u. Zo snijdt het (koks)mes aan twee kanten.
HENRI - DE KOK VOOR DE CHEF
Met ons hele team smaakmakers maken we culinaire, koelverse kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden. Met liefde en vakmanschap bereid. Alleen van de beste ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Duurzaam, en het liefst van dichtbij. Eten met een geweten.
BESPAAR!
Het schaalvoordeel dat koken in het groot -wat wij doen- met zich meebrengt, terwijl de kwaliteit geborgd blijft, is waarom klanten ons vinden. We delen het voordeel namelijk met u, én u bespaart uw loonkosten. De keukenbezetting kan lager gehouden worden. Heel fijn met de huidige situatie waar een goede kok een schaars goed is. En heeft u ook al bedacht dat u ook nog eens minder waste heeft door kant-en-klaar in te kopen?
UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Met een koelvers, ruim assortiment standaard bij ons op voorraad, grijpt u nooit mis. En dat is prettig als u een gerecht op uw menukaart zet.
HORECAEVENTT
Op onze stand gaan we graag me u in gesprek om te kijken hoe we u kunnen ontzorgen. Heeft u te weinig handjes in de keuken? Of bent u geholpen met een kleinere keukenbezetting? Zoekt u naar betere marges? Wilt u waste terugdringen in uw keuken? We denken met u mee naar een oplossing!
René en Astrid zijn te vinden in standnummer 4650.
KoKreatie: 't Zusje Restaurants
Voor een aantal grote klanten maken wij -in kokreatie- speciale gerechten. De receptuur ontwikkelen we dan samen met de klant, die bestelt per charge. Eén van deze klanten waar we mee samenwerken is 't Zusje restaurants: een succesformule uit het Zuiden die geheid heel Nederland gaat veroveren.
Neem een kijkje in de keuken van 't Zusje Sneak Preview!
Op onze afdeling productontwikkeling vind je een fooddesigner, een voedingsmiddelentechnoloog en een kok met een schat aan culinaire kennis. Samen maken zij de mooiste gerechten. Voor onze nieuwe kaart (per 1-10) hebben we ze weer mooie, nieuwe gerechten voor u inpetto. Eéntje daarvan willen we vast verklappen... De Pulled Beef!!
Lees verder Nóg meer duurzaam vlees
Een groot aantal gerechten is onlangs verbeterd. Dit omdat we met nóg duurzamer willen koken. Zo maken we de bolognesesaus – ons grootste product - voortaan met 1* Beter Leven vlees. Dus naast de saus zelf, zijn nu ook onze macaroni en spaghetti bolognese helemaal top.
Nieuw recept!
De Thaise kokossoep met kip hebben we al een tijdje in ons assortiment. Toch vonden we dat hij nog beter kon. Daarom hebben we het recept aangepast. Het resultaat is een nóg lekkerdere, zomerse soep, die smaakt naar vakantie!
Lees verder Klant in beeld: ECT
Bij Johan Zweeren, werkzaam bij ECT, schijnt de zon altijd in de keuken. We worden er gastvrij en warm onthaald. Johan is keukencoach voor 'Onze Keuken' van Albron. Hij werkt al zo'n 15 jaar met Henri in zijn keuken. Hij is fan!
Lees verder