Nieuws

Partner Nationale Week Zonder Vlees
Henri is partner van de Nationale Week Zonder Vlees. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden af en toe een dagje geen vlees te eten. Daarmee bespaar je namelijk een heleboel water, uitstoot aan CO2, dierenleed, etc. En met onze kant-en-klare producten, willen we het je ook makkelijk maken om vegetarische producten op de kaart te zetten.
Het is voor niemand die in de horeca en catering werkzaam is nog een verrassing: vegetarisch en veganistisch is geen geitenwollensokken-gebeuren meer. Het is een trend die niet alleen de millennials hebben omarmd - ook alle andere generaties zien het nut van een dagje (of meer) flexitariën. Niet gek dus om erop in te spelen met je menukaart. Maar natuurlijk zonder dat ten koste gaat van je flexibiliteit in de keuken...
Ons vegetarische assortiment filter je heel makkelijk uit op onze assortimentspagina door rechts in beeld 'vegetarisch' aan te klikken.
Like onze Facebook pagina voor vega tips en recepten en volg ons op Instagram!
Check onderstaand filmpje om alles te weten te komen over de Nationale Week Zonder Vlees:
Interview met Ad van Olphen
Ad van Olphen is geïntervieuwd door ABN Amro, in het kader van de Insights in AGF, die ABN met haar klanten deelt. Ad vertelt over De Geluksfabriek, #Duurzaamheid in de #keten en het belang van het verhaal achter het product. Lees hier het artikel.
Lees verder Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder