Nieuws

Partner Nationale Week Zonder Vlees
Het is voor niemand die in de horeca en catering werkzaam is nog een verrassing: vegetarisch en veganistisch is geen geitenwollensokken-gebeuren meer. Het is een trend die niet alleen de millennials hebben omarmd - ook alle andere generaties zien het nut van een dagje (of meer) flexitariën. Niet gek dus om erop in te spelen met je menukaart. Maar natuurlijk zonder dat ten koste gaat van je flexibiliteit in de keuken...
Like onze Facebook pagina voor vega tips en recepten en volg ons op Instagram!
Check onderstaand filmpje om alles te weten te komen over de Nationale Week Zonder Vlees:
Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.
Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.
U ziet in één oogopslag wat de voedingswaarden zijn, en of het gerecht vegetarisch of glutenvrij is. En vrolijke, frisse kleuren en afbeeldingen. Voortaan ziet u gemakkelijk hoe u uw Henri gerecht verwarmt - het staat op het etiket. Henri heeft namelijk een nieuwe verpakking!