Menu
Contact met Henri

Nieuws

Doe mee aan de Vega Restaurantweek

Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?

Meld je direct aan, want de inschrijving wordt a.s. vrijdag gesloten. Inspiratie nodig? Kijk hieronder of klik hier voor nog meer vega recepten. Meer info en aanmelden voor de vega restaurant week - voor 14 februariwww.devegetarischerestaurantweek.nl.

CLASSIC CARROTDOG

www.henri.nl
Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker. Hier het recept voor de classic carrotdog:
 

INGREDIËNTEN

(voor 1 persoon):

Bospeen (knakwortel)
Hotdogbroodje
BBQ saus (Henri)
Zuurkool
Gebakken uitjes
Cress

BEREIDINGSWIJZE

Eerst gaat u aan de slag met de basis:
  • Begin met de bospeen 'knakwortel'; schillen, blancheren, grillen en roken. Er bestaat ook een convenience variant gerookte en gegaarde bospeen van de leuke start-up Knakwortel, te koop bij o.a. Sligro en Hanos.
  • Het hotdogbroodje klaarmaken; open snijden en kort grillen.
  • Doe de BBQ saus naar wens in een sausdispenser of knijpfles.
Verdeel nu de zuurkool in het broodje, doe de knakwortel erop, gebakken uitje erover, cress en verdeel de BBQ-saus op de carrotdog.

Download de nieuwe prijslijst!
1 Oktober betekent traditioneel dat u onze winter- en wildgerechten weer kunt bestellen!
Lees verder

Recall Henri éénpersoons kant-en-klaar maaltijden
WAARSCHUWING - HENRI roept éénpersoons kant-en-klaar maaltijden terug. Het betreft de volgende 450g verpakkingen in aluminium schaal, verkocht via DekaMarkt, PicNic, BP tankstations of de Familiebox, met bijbehorende streepjescode:
  • Ajam pangang - 8713041500867
  • Babi ketjap - 8713041500850
  • Couscous Maroccan -8713041500843
  • Hachee met aardappelpuree en rode kool - 8713041500898
  • Kip Mediterraans - 8713041500881
  • Penne carbonara - 8713041500874
Update 21-5: Het gaat om producten met houdbaarheidsdata tot maximaal 30 mei, die gekocht zijn vóór 18 mei 2019. Maaltijden met een langere houdbaarheid, gekocht vanaf 21 mei zijn helemaal in orde!!
Lees verder

Kerstmenu

HENRI’s inspiratie voor jouw Kerstmenu

Henri heeft een Kerstmenu samengesteld, compleet met bijbehorende snelle recepten. Als basis gebruik je de culinaire soepen, sauzen en maaltijden van Henri. Handig: het Kerstmenu zelf download en print je meteen. Heb je zelf leuke afleidingen? Geef het door en Henri maakt de menukaart voor je op maat!

Bekijk & download het gratis Kerstmenu met recepten>

Lees verder