Nieuws
Henri & Corona
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Wat doet Henri om continuïteit te waarborgen?
We hebben een continuïteitsplan opgesteld, waarbij de handleidingen bedrijfscontinuïteit bij virussen van de Nederlandse overheid als leidraad zijn gebruikt. Wij volgen dit plan op dit moment. De maatregelen die uit het plan voortvloeien zorgen ervoor dat de continuïteit van ons bedrijf zoveel mogelijk wordt gewaarborgd.Denk aan maatregelen variërend van een uitgebreidere persoonlijke hygiëne en van extra schoonmaak van bijv. deurklinken tot het zoveel mogelijk thuiswerken van kantoorpersoneel. Medewerkers met (milde) klachten van verkoudheid, hoesten en/of koorts worden naar huis gestuurd, zoals geadviseerd door het RIVM. Indien noodzakelijk, verscherpen wij ons continuïteitsplan.
Persoonlijk contact
Wij adviseren ons kantoorpersoneel zo veel mogelijk thuis te werken. Daarnaast dienen afspraken te worden verplaatst, of digitaal te worden gehouden.Wij hebben besloten op dit moment géén bezoekers in onze productieruimte te ontvangen voor rondleidingen. Dit om mogelijk contact met onze medewerkers én het product zoveel mogelijk te beperken.
Voorraad en schaalbaarheid
Naast deze maatregelen, kunnen we u melden dat wij grotendeels leveren uit voorraad. Onze voorraad is op peil op dit moment. Wij houden wel rekening met een mindere vraag vanuit de Horeca en wij passen onze capaciteit daar op aan. Dan kan het gebeuren dat er mogelijk producten niet op voorraad zijn. Maar ook dat wij minder gaan produceren en dus ook minder af zullen nemen, wij gaan uit van begrip van onze leveranciers hiervoor.Mochten we tailor made producten voor u produceren, dan kijken we graag in overleg met u wat de beste productiehoeveelheid is. Dat betekent dat we indien nodig af kunnen wijken van minimale bestelhoeveelheden, bijvoorbeeld. U kunt het daarvoor contact opnemen met uw accountmanager, voor zover dat nog niet is gebeurd.
Wij zijn een flexibel bedrijf en begrijpen dat de vraag vanwege de sluiting nu (zeer sterk) daalt; mocht deze straks weer op gang komen, dan hopen wij u ook zo snel mogelijk weer voor (meer dan) 100% van dienst te zijn. We zijn daar wel afhankelijk van de flexibiliteit van onze leveranciers.
Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.
Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.
U ziet in één oogopslag wat de voedingswaarden zijn, en of het gerecht vegetarisch of glutenvrij is. En vrolijke, frisse kleuren en afbeeldingen. Voortaan ziet u gemakkelijk hoe u uw Henri gerecht verwarmt - het staat op het etiket. Henri heeft namelijk een nieuwe verpakking!