Nieuws

'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen. Samen met ‘Stichting La Kantina’ willen we een gezonde generatie creëren!
Super Soep
De nieuwe super soepen bevorderen je groenten-intake per dag: de soepen zijn namelijk rijk aan groenten & peulvruchten. Waarvan minimaal 30% van de soep bestaat uit reststromen groenten, dat zijn groenten die overgebleven zijn van telers en anders verspild zouden worden. De soepen worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zijn daarbij ook plantbased en dus ook vegan.
Bij onze soepen is convenience erg belangrijk! De soepen zijn kant en klaar en hoeven dus alleen nog worden opgewarmd. Dit zorgt voor ultiem gebruiksgemak en... de soepen zijn natuurlijk SUPER lekker.

Bij onze soepen is convenience erg belangrijk! De soepen zijn kant en klaar en hoeven dus alleen nog worden opgewarmd. Dit zorgt voor ultiem gebruiksgemak en... de soepen zijn natuurlijk SUPER lekker.

Assortiment
Tomatensoep Frisse tomatensoep, een allemansvriend. Gemaakt van geredde tomaatjes die overgebleven zijn bij telers en anders verspild zouden worden, maar nog heerlijk zijn voor deze soep.
Courgettesoep Romige courgettesoep. Met een heerlijk kopje van deze soep ben je goed op weg met je groenten-intake.
Dwars door de tuin Voor deze groentesoep gaan we dwars door de tuin en gebruiken we diverse groenten. De basis bestaat uit broccoli stelen, die overgebleven zijn, maar nog heerlijk voor de soep.
Paddenstoelensoep Romige paddenstoelensoep met reststromen van oesterzwamvoetjes en koningszwammen. Aangevuld met verse champignons.
Rode linzen op Indiase wijze Geurige soep op Indiase wijze met linzen en groenten.
Coming soon...
Rode paprikasoep Heerlijke variant op paprikasoep, gekruid op Mexicaanse wijze. Op basis van paprika’s - die overgebleven zijn bij telers en anders verspild zouden worden, maar nog heerlijk zijn voor de soep.
Gele currysoep Romige currysoep op basis van broccoli stelen, knolselderij en bleekselderij en gekruid met o.a. gember en citroengras.
Wortel-zoete-aardappelsoep Gebonden en gepureerde soep op basis van reststromen wortel en zoete aardappel.
Kalfsragout met Eco Fields biologisch kalfsvlees
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Deli XL Pastasausactie!
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een romige carbonarasaus of paddenstoelensaus, boordevol verse champignons en paddestoelen? Of probeer de quattro formaggi eens, met Gouda, Danish blue, mascarpone en grana padano. Met deze culinaire topsauzen kunt u alle kanten op!
Henri introduceert Ultraverse maaltijden op de Zorgtotaal
Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt en dat proef je!
Nieuw: rode wijnsaus
Vele, vele verzoeken ontvingen we. Of we een goede, verse rode wijnsaus wilden maken. Onze Mark Beniers ging aan de slag met accountmanager René de Lange en zij kwamen tot een prachtige, krachtige rode wijnsaus.
2013: een jaar om aan te pakken!
We zouden het bijna vergeten: de beste wensen voor u en uw bedrijf! Dat we dit jaar samen weer mooie dingen mogen beleven, op naar een goede omzet voor u en vele tevreden gasten. Wij hebben wat creatieve tips voor u hoe u deze kunt bereiken.