Menu
Contact met Henri

Voor elkaar

De heerlijke gerechten van Henri zijn niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen moeten elk dubbeltje omdraaien om zelfs gewone boodschappen te kopen; uit eten zit er voor hen gewoon niet in. Daarom steunt Henri diverse goede doelen met datgeen waar we het best in zijn: smakelijke gerechten.
 
Enkele van deze mensen en organisaties, die wij helpen en die zich op hun beurt weer inzetten voor de mensen die het minder hebben:
Vincentiusvereniging & Voedselbanken
Aangezien Henri niet uitlevert met houdbaarheidsdata van 10 dagen of korter, blijft er wel eens wat over. Dit wordt verdeeld onder de voedselbanken van Den Bosch, Boxtel en Pater Poels. Harrie van Olphen, oprichter van Henri, ontwikkelt daarnaast regelmatig een speciale soep voor de minderbedeelden.  
Lees verder >

Stichting Broodnodig van Pater Poels uit Tilburg
Een bekend gezicht in Tilburg. Pater Gerrit Poels brengt in weer en wind, op de fiets, voedselpakketten rond in heel Tilburg. Midden in de nacht.
Lees verder >

Giro di KiKa
Dit jaar sponsoren wij voor het eerst de Giro di KiKa: een specataculaire wielerronde door de Dolomieten in Italië. Doel van deze tocht is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa. 
Lees verder >