Menu
Contact met Henri

Hertenstoof*

Hertenvlees langzaam gegaard in La Trappe Dubbel abdijbier, met wilde paddenstoelen, kastanjechampignons en cranberries.
www.henri.nl
  • Henri artikelnummer40783
  • Verpakkingseenheid1,5 kg
  • Prijs€ 21,29
  • Prijs per kilo€ 14,19
  • Clean Label

Ingrediënten

De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.

Bereidingswijze

Dit gerecht is kant en klaar.
Pan: Al roerend verhitten of gesloten verpakking 50 min. in een pan leggen met heet water - tegen de kook aanhouden.
Combisteamer: 
- In gesloten verpakking: 
(alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 50 min. op 99°C en 100% stoom. 
- In gastronorm schaal: 
(convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voor-verwarmen op 170°C. Daarna 40 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.