Menu
Contact met Henri

Nieuw zomerassortiment | Aspergesoep | Recept eggs benedict

Nieuwsbrief

Aspergesoep

We hebben dé lekkerste verse aspergesoep weer gemaakt, in grootverpakking! Je bestelt hem vanaf vandaag bij je horecagroothandel!
 
Hij is er: de aspergesoep met verse, Brabantse asperges. 

 

No Waste

“We maken de aspergesoep met verse asperges,” vertelt Patrick van Team Premium, het team dat de aspergesoep maakt. “Deze asperges worden geoogst, geschild en vers gesneden aangeleverd. De soep blijkt het eerste No-waste product van Henri te zijn. Patrick vervolgt: “Asperges worden allemaal op dezelfde lengte gesneden. Zowel voor ons als voor de consument. We maken een puree van deze afsnijdsels. Deze puree gebruiken we als sterke basis voor de soep. En dat doen we al jaren.”
 
De soep is dus niet alleen duurzaam, maar ook erg lekker. Ideaal voor op de kaart of in de catering!
 
 
 
Zomer assortiment
Het wordt langzaamaan weer wat warmer: de lente kondigt zich aan. En aangezien wij met het seizoen meekoken, verandert ook onze kaart. Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier direct de prijslijst.
Lees meer

Recept eggs benedict
Onze hollandaise is natuurlijk een perfecte combinatie met asperges! Maar je maakt er ook heel eenvoudig een perfecte eggs benedict mee. Een gerecht dat helemaal van nu is, en dan geven we hem ook nog een leuke twist mee. Check het recept!

Lees meer