Menu
Contact met Henri

Leveranciers

Verantwoord lekkere ingrediënten

Henri werkt uitsluitend met ingrediënten van hoge kwaliteit. Daarbij zoeken we naar leveranciers die net zo'n passie voor lekker eten hebben als wij. En bij voorkeur dichtbij zijn. Dat bevordert niet alleen de aanleversnelheid, maar dankzij de korte reistijden is dit ook beter voor het milieu. Tegenwoordig heet de afstand die gerechten afleggen van producent tot consument het aantal 'Foodmiles'. Bij Henri zijn deze al tientallen jaren laag - óók omdat we dan de beste kwaliteit kunnen waarborgen.
 
Maak kennis met een paar van onze vaste leveranciers:
Vegetarische inspiratie
Een dagje zonder vlees op het menu? Kijk hier naar onze vega tips!
Bekijk recepten >

Fingerfood
Kleine gerechtjes, walking dinner, finger food. Dé trend van nu. Veel werk? Natuurlijk niet. Want je gebruikt als basis de gerechten van Henri. En daarmee maak je de meest creatieve hapjes. Henri heeft voor u een aantal recepten uitgewerkt ter inspiratie.
 
Bekijk recepten >

Lunchrecepten
Met onze maaltijdcomponenten bereidt u binnen een handomdraai een heerlijk lunchgerecht.


Bekijk recepten >

Menurecepten
Hier vindt u leuke toepassingsideeën voor hoofdgerechten met Henri producten.


Bekijk recepten >

Voorgerechten
Tips voor creatieve voorgerechten. Een hoofdrol voor onze soepen!Bekijk recepten >

Salade Bouwstenen
Met de salade-bouwstenen van Henri, gecombineerd met andere bouwstenen, maakt u de mooiste salades voor uw gast. Of laat het hen zelf samenstellen. Om u op gang te helpen, hebben we vast wat ideeën op een rijtje gezet. Altijd met een basis salade bouwsteen van Henri: quinoa, bulgur of couscous.
 
Bekijk recepten >

Kleurenergie
Alles wat je eet, heeft een bepaalde energie. Om preciezer te zijn: een bepaalde kleurenergie. Rood geeft bijvoorbeeld kracht, oranje staat voor creativiteit. Wij hebben ons erin verdiept. Kijk hoe u uw gasten letterlijk kan voeden met deze kleurenergie. 
Bekijk recepten >

Friettoppings
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor u uitgewerkt.
Bekijk recepten >

Salades
We hebben een aantal fantastische saladedressings in ons assortiment. Kijk hier voor creatieve salades.


Bekijk recepten >