Nieuws

Inspiratiesessie: voor maaltijden met impact
Ontdek de impact met Henri!
Henri nodigt je uit voor een inspiratiesessie waarin je samen met ons culinaire team duikt in onze nieuwste producten. Ontdek hoe onze producten jouw gerechten eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Leer slimme technieken en krijg tips om overtuigend te communiceren met jouw gasten. Mis deze kans niet om jouw menu een duurzame upgrade te geven!
Henri nodigt je uit voor een inspiratiesessie waarin je samen met ons culinaire team duikt in onze nieuwste producten. Ontdek hoe onze producten jouw gerechten eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Leer slimme technieken en krijg tips om overtuigend te communiceren met jouw gasten. Mis deze kans niet om jouw menu een duurzame upgrade te geven!
Omschrijving
Tijdens deze sessie wordt je meegenomen door ons culinaire team. Je maakt kennis met onze bijzondere producten van de zomerkaart, en hoe deze kunnen worden toegepast in jouw keuken. We nemen je mee in de keuken van Henri, met inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht gemakkelijk klaar te maken.
Daarbij leer je hou je jouw marges kunt vergoten met convenience koken en hoe je effectief kunt communiceren over duurzaamheid naar jouw gasten.
Wat levert het op?
10:00-10:15 Welkom en introductie
10:15-11:00 Inspiratiesessie; Marges vergoten en communicatie met je gasten
11:00-12:15 Training inspiratie; convenience en duurzaam koken
12:15-13:00 Lunch
13:00-13:30 Nabespreken en afronding
Tijdens deze sessie wordt je meegenomen door ons culinaire team. Je maakt kennis met onze bijzondere producten van de zomerkaart, en hoe deze kunnen worden toegepast in jouw keuken. We nemen je mee in de keuken van Henri, met inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht gemakkelijk klaar te maken.
Daarbij leer je hou je jouw marges kunt vergoten met convenience koken en hoe je effectief kunt communiceren over duurzaamheid naar jouw gasten.
Wat levert het op?
- Kennis over onze bijzondere producten die op de zomerkaart gaan komen
- Inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht klaar te maken
- Leren hoe je jouw marges vergroot met convenience koken
- Je leert hoe je effectief over duurzaamheid kan communiceren richting gasten
10:00-10:15 Welkom en introductie
10:15-11:00 Inspiratiesessie; Marges vergoten en communicatie met je gasten
11:00-12:15 Training inspiratie; convenience en duurzaam koken
12:15-13:00 Lunch
13:00-13:30 Nabespreken en afronding
Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder