Nieuws

Inspiratiesessie: voor maaltijden met impact
Ontdek de impact met Henri!
Henri nodigt je uit voor een inspiratiesessie waarin je samen met ons culinaire team duikt in onze nieuwste producten. Ontdek hoe onze producten jouw gerechten eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Leer slimme technieken en krijg tips om overtuigend te communiceren met jouw gasten. Mis deze kans niet om jouw menu een duurzame upgrade te geven!
Henri nodigt je uit voor een inspiratiesessie waarin je samen met ons culinaire team duikt in onze nieuwste producten. Ontdek hoe onze producten jouw gerechten eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Leer slimme technieken en krijg tips om overtuigend te communiceren met jouw gasten. Mis deze kans niet om jouw menu een duurzame upgrade te geven!
Omschrijving
Tijdens deze sessie wordt je meegenomen door ons culinaire team. Je maakt kennis met onze bijzondere producten van de zomerkaart, en hoe deze kunnen worden toegepast in jouw keuken. We nemen je mee in de keuken van Henri, met inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht gemakkelijk klaar te maken.
Daarbij leer je hou je jouw marges kunt vergoten met convenience koken en hoe je effectief kunt communiceren over duurzaamheid naar jouw gasten.
Wat levert het op?
10:00-10:15 Welkom en introductie
10:15-11:00 Inspiratiesessie; Marges vergoten en communicatie met je gasten
11:00-12:15 Training inspiratie; convenience en duurzaam koken
12:15-13:00 Lunch
13:00-13:30 Nabespreken en afronding
Tijdens deze sessie wordt je meegenomen door ons culinaire team. Je maakt kennis met onze bijzondere producten van de zomerkaart, en hoe deze kunnen worden toegepast in jouw keuken. We nemen je mee in de keuken van Henri, met inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht gemakkelijk klaar te maken.
Daarbij leer je hou je jouw marges kunt vergoten met convenience koken en hoe je effectief kunt communiceren over duurzaamheid naar jouw gasten.
Wat levert het op?
- Kennis over onze bijzondere producten die op de zomerkaart gaan komen
- Inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht klaar te maken
- Leren hoe je jouw marges vergroot met convenience koken
- Je leert hoe je effectief over duurzaamheid kan communiceren richting gasten
10:00-10:15 Welkom en introductie
10:15-11:00 Inspiratiesessie; Marges vergoten en communicatie met je gasten
11:00-12:15 Training inspiratie; convenience en duurzaam koken
12:15-13:00 Lunch
13:00-13:30 Nabespreken en afronding
Demi glace Michelin style
Het laatste gerecht waar sterrenchef Gianfranco Chiarini mee aan de slag is gegaan, is de demi glace. Een prachtige basis voor diverse sauzen en jus. Hij koos ervoor om het product geconcentreerd te laten zien, en daarnaast de tot jus verdunde variant te gebruiken.
Lees verder Steun Team Henri voor Alpe d'HuZes
Vorig jaar nam Ad van Olphen, onze directeur, deel aan de Alpe d’HuZes. Hij verloor vrienden en familie aan kanker, en besloot voor hen de Alpe d’Huez te trotseren. Om hen te herdenken en te eren, en daarnaast geld op te halen ten behoeve van het KWF. Ons bedrijf steunde zijn prestatie door op en onder de berg te helpen met de catering: zowel met een team van 5 man als met héél veel heerlijks om de sporters en hun supporters te voeden en hen letterlijk energie te geven.
Lees verder Aspergeproeverij
Wij kijken ze bijna de grond uit. Met het prachtige weer van vorige week hebben we zin in asperges! We willen u graag inspireren met tips en recepten. Dat doen we met een speciale Aspergeproeverij, hier in Drunen, op een steenworp van de aspergebedden. Wilt u erbij zijn?
Buffetcd - korte enquête
Een aantal jaar geleden maakten wij een overzichtelijk calculatieprogramma waarmee u in een handomdraai buffetten calculeert: de buffetcd was geboren. Maar aangezien deze buffetcd ook ouder wordt, is hij toe aan een update. Daarom doen wij nu een onderzoek naar uw wensen. Vult u voor ons even de enquête in? Het kost u maximaal 2 minuten.
Geschnetzeltes in Michelin Style
Kleur! Wat een knaller van een gerecht! Chef Chiarini heeft weer een prachtig gerecht voor ons gecreëerd. Met zoveel kleur moesten we meteen denken aan Carnaval hier. Wat ziet u terug op het bord? Aardappelpuree en geschnetzeltes van Henri, wintertruffel, chips van cassave, paarse tuinkers, borage-cress, druppels van saffraancoulis, tomatencoulis en basilicum coulis. Dit gerecht zelf maken is dus heel goed te doen!