Nieuws

Inspiratiesessie: voor maaltijden met impact
Ontdek de impact met Henri!
Henri nodigt je uit voor een inspiratiesessie waarin je samen met ons culinaire team duikt in onze nieuwste producten. Ontdek hoe onze producten jouw gerechten eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Leer slimme technieken en krijg tips om overtuigend te communiceren met jouw gasten. Mis deze kans niet om jouw menu een duurzame upgrade te geven!
Henri nodigt je uit voor een inspiratiesessie waarin je samen met ons culinaire team duikt in onze nieuwste producten. Ontdek hoe onze producten jouw gerechten eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Leer slimme technieken en krijg tips om overtuigend te communiceren met jouw gasten. Mis deze kans niet om jouw menu een duurzame upgrade te geven!
Omschrijving
Tijdens deze sessie wordt je meegenomen door ons culinaire team. Je maakt kennis met onze bijzondere producten van de zomerkaart, en hoe deze kunnen worden toegepast in jouw keuken. We nemen je mee in de keuken van Henri, met inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht gemakkelijk klaar te maken.
Daarbij leer je hou je jouw marges kunt vergoten met convenience koken en hoe je effectief kunt communiceren over duurzaamheid naar jouw gasten.
Wat levert het op?
10:00-10:15 Welkom en introductie
10:15-11:00 Inspiratiesessie; Marges vergoten en communicatie met je gasten
11:00-12:15 Training inspiratie; convenience en duurzaam koken
12:15-13:00 Lunch
13:00-13:30 Nabespreken en afronding
Tijdens deze sessie wordt je meegenomen door ons culinaire team. Je maakt kennis met onze bijzondere producten van de zomerkaart, en hoe deze kunnen worden toegepast in jouw keuken. We nemen je mee in de keuken van Henri, met inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht gemakkelijk klaar te maken.
Daarbij leer je hou je jouw marges kunt vergoten met convenience koken en hoe je effectief kunt communiceren over duurzaamheid naar jouw gasten.
Wat levert het op?
- Kennis over onze bijzondere producten die op de zomerkaart gaan komen
- Inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht klaar te maken
- Leren hoe je jouw marges vergroot met convenience koken
- Je leert hoe je effectief over duurzaamheid kan communiceren richting gasten
10:00-10:15 Welkom en introductie
10:15-11:00 Inspiratiesessie; Marges vergoten en communicatie met je gasten
11:00-12:15 Training inspiratie; convenience en duurzaam koken
12:15-13:00 Lunch
13:00-13:30 Nabespreken en afronding
Salades
Bij Henri denkt u waarschijnlijk aan onze soepen. Of aan onze stoofschotels en langzaam gegaard vlees. Maar wat u wellicht niet weet, is dat we ook fantastische dressings maken. Ideaal om creatieve salades mee te maken. We hebben vast wat recepten voor u gemaakt, bijvoorbeeld de Limburgse spinaziesalade met frambozen en de Oosterse gambasalade.
Lees verder Nieuw! Soto ajam – Indonesische kippensoep
Nieuw in ons assortiment: soto ajam. Een Indonesische rijkgevulde, kruidige soep met taugé, ui, rijst en twee sterren beter leven Kemper kip. Je proeft citroenblad en sereh. Deze bijzondere soep werd ontwikkeld door Kristy, derdejaars studente Fooddesign aan de HAS in Den Bosch.
Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet. We vroegen de Italiaanse sterrenchef Gianfranco Chiarini zich eens uit te leven met onze koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Een feest voor hem: “I love to work with these lovely fresh, pure food by Henri. I think Henri has the best convenience in Europe.”
Enquéte
Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen natuurlijk graag weten wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.
Aspergesoep met Brabantse asperges!
Speciaal voor uw gasten hebben we onze uiterste best gedaan. We hebben namelijk nú al onze culinaire aspergesoep, met verse, Brabantse asperges. Zodat u deze -traditiegetrouw- met Pasen al op de kaart kunt zetten.