Nieuws

Inspiratiesessie: voor maaltijden met impact
Ontdek de impact met Henri!
Henri nodigt je uit voor een inspiratiesessie waarin je samen met ons culinaire team duikt in onze nieuwste producten. Ontdek hoe onze producten jouw gerechten eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Leer slimme technieken en krijg tips om overtuigend te communiceren met jouw gasten. Mis deze kans niet om jouw menu een duurzame upgrade te geven!
Henri nodigt je uit voor een inspiratiesessie waarin je samen met ons culinaire team duikt in onze nieuwste producten. Ontdek hoe onze producten jouw gerechten eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Leer slimme technieken en krijg tips om overtuigend te communiceren met jouw gasten. Mis deze kans niet om jouw menu een duurzame upgrade te geven!
Omschrijving
Tijdens deze sessie wordt je meegenomen door ons culinaire team. Je maakt kennis met onze bijzondere producten van de zomerkaart, en hoe deze kunnen worden toegepast in jouw keuken. We nemen je mee in de keuken van Henri, met inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht gemakkelijk klaar te maken.
Daarbij leer je hou je jouw marges kunt vergoten met convenience koken en hoe je effectief kunt communiceren over duurzaamheid naar jouw gasten.
Wat levert het op?
10:00-10:15 Welkom en introductie
10:15-11:00 Inspiratiesessie; Marges vergoten en communicatie met je gasten
11:00-12:15 Training inspiratie; convenience en duurzaam koken
12:15-13:00 Lunch
13:00-13:30 Nabespreken en afronding
Tijdens deze sessie wordt je meegenomen door ons culinaire team. Je maakt kennis met onze bijzondere producten van de zomerkaart, en hoe deze kunnen worden toegepast in jouw keuken. We nemen je mee in de keuken van Henri, met inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht gemakkelijk klaar te maken.
Daarbij leer je hou je jouw marges kunt vergoten met convenience koken en hoe je effectief kunt communiceren over duurzaamheid naar jouw gasten.
Wat levert het op?
- Kennis over onze bijzondere producten die op de zomerkaart gaan komen
- Inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht klaar te maken
- Leren hoe je jouw marges vergroot met convenience koken
- Je leert hoe je effectief over duurzaamheid kan communiceren richting gasten
10:00-10:15 Welkom en introductie
10:15-11:00 Inspiratiesessie; Marges vergoten en communicatie met je gasten
11:00-12:15 Training inspiratie; convenience en duurzaam koken
12:15-13:00 Lunch
13:00-13:30 Nabespreken en afronding
Glutenvrij winterbuffet
Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
Food Hospitality Business Awards
Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards 2012, een initiatief waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen producenten beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn daar één van!
Glutenvrij gemak
Waarschijnlijk hoort u het regelmatig: een gast vraagt naar een glutenvrij gerecht. Een crime in de keuken? Met onze producten hoeft dat helemaal niet! Henri biedt inmiddels namelijk al 67 glutenvrije, kant-en-klare producten.
Henri op de Food Inspiration Days
Aanstaande maandag is het weer zover: de food inspiration days. Ben je er geweest, dan weet je dat dit hét evenement van het jaar is. Wij hebben wat 'cool stuff' voor de bezoekende foodies in petto... wat dat is... blijft nog even geheim. Sterrenchef Gianfranco Chiarini heeft zich in ieder geval volledig uitgeleefd op ons concept. Wat dat concept is, dat gaan we dus niet verklappen.
Nieuwe gerechten deze herfst en winter!
Onze productontwikkeling heeft niet stilgezeten. Dat is mooi, want daardoor hebben we dit seizoen weer een aantal smakelijke nieuwe producten op het menu: de pompoensoep, Surinaamse roti, Marokkaanse kikkererwtensoep, rode wijnsaus en glutenvrije/vegetarische nasi.