Menu
Contact met Henri

Nieuws

Thaise gele curry

Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen. Een van onze nieuwste producten is Thaise gele curry. Een heerlijk kruidig gerecht van tilapiafilet in een Thaise saus met courgette, aardappeltjes, wortel en paprika.
Verpakking: Bak 1,5 kg.
 
Bereidingswijze:
Pan: Al roerend verhitten. Pan (au bain marie): Gesloten verpakking in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden. Opwarmtijd: 70 minuten. Combi steamer (in gesloten verpakking): (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120 °C. Daarna gedurende 70 minuten op 99°C en 100% stoom. Combi steamer (in gastronorm schaal): (convectie en stoom) Overdoen in een roestvrijstalen schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna gedurende 40 minuten verwarmen op 140°C en 100% stoom.

Serveertip: Heerlijk met basmatirijst.
 
Interview met Ad van Olphen
Ad van Olphen is geïntervieuwd door ABN Amro, in het kader van de Insights in AGF, die ABN met haar klanten deelt. Ad vertelt over De Geluksfabriek, #Duurzaamheid in de #keten en het belang van het verhaal achter het product. Lees hier het artikel.
Lees verder

Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
Lees verder

Vacatures
We hebben volop vacatures! Check ze hier!
Lees verder

De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder

Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder