Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuwe Petit Henri maaltijdcomponenten

Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen.
De nieuwste aanwinsten in ons Petit Henri assortiment van kant-en-klare maaltijdcomponenten: een beenhammetje in honing-tijmsaus, romige aardappelpuree en een fris zomerstamppotje.
Mals beenhammetje in een zoete honingsaus met tijm.
Heerlijk met onze romige aardappelpuree, maar ook verrassend gecombineerd met onze risotto.
 
Petit Henri portieverpakking, 6 x 300 gram. Adviesprijs per verpakking: € 3,48.
 
 
Henri's bekende, romige aardappelpuree gemaakt van verse aardappelen en verse, volle melk en zure room.
Perfect te combineren basiscomponent: denk aan een combinatie met de beenham, Vlaams stoofpotje, runderbraadstuk in jus...
 
Petit Henri portieverpakking, 6 x 250 gram. Adviesprijs per verpakking: € 1,43.
 
 
Frisse, vrolijke stamppot van aardappelen, maïs, wortel, ui, paprika en haricots verts – glutenvrij én vegetarisch. Kijk bij onze receptideeën voor een leuk recept met deze stamppot.
 
Petit Henri portieverpakking, 6 x 450 gram. Adviesprijs per verpakking: € 2,15.
 
 
Brede lintpasta met Henri's pure en frisse sugo primavera: tomatensaus met basilicum. Vegetarisch.
 
Petit Henri portievepakking, 6 x 450 gram. Adviesprijs per verpakking: € 2,78.
 
 
 
Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
Lees verder

Vacatures
We hebben volop vacatures! Check ze hier!
Lees verder

De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder

Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder

STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder